Wordless Wednesday – Nom Nom Themes

Wordless wednesday H1 banyak bila guna Nom nom themes.

Hati Putera

Hati Putera merupakan nick name saya di internet. Seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Bukan Pakar SEO tetapi seorang yang sedang belajar mempraktikkan SEO dan IM.

40 Comments

    • dulu dah pakai tapi yang free,,nie pakai yang premium murah jer 5 USD. Tapi banyak lak Tag H1 kat homepage.

  1. NomNom ni memang bagus themenya tapi saya tak pakai sebab kurang selesa dengan hurufnya yang tidak menggunakan Georgia.

  2. bro dah lama pakai, ambe baru try…hehe

    tp dah activate, ada benda tak berkenan plak..h1 tag tu salah satu bendanya….hohooh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge