20 thoughts on “Wordless wednesday – besarnya printer

  1. macam robot la pulak… :)
    auc dot com recently posted…‘Pintu Neraka’ di TurkmenistanMy Profile

  2. ini tak panggil printer…ini dipanggil plotter…brand HP kan….company tempat ambe kerja dulu ada buat model2 sebegini…yang lagi besar pun ada. Last model yang pernah ambe buat plotter yang mempunyai scanner sekali…
    yusri recently posted…Wordless Wednesday #16 – Adegan yang ingin anda lihat?My Profile

  3. ini bisnes printing perlu la ..kalau nak prints A4 boleh tak ???
    budak felda recently posted…Nasihat Untuk 3 TahunMy Profile

  4. ni macam boleh print kain songket, kain batik terus ni.. :-D
    Panas Giler (djchef) recently posted…DJDANCHEF.BLOGSPOT.COM TEMPAT KE-13 CABARAN SEO EYRIQAZZ VS DENAIHATIMy Profile

  5. kalau pakai kat rumah, bila tukar ink, boleh tahan harga rasanyalah
    Denaihati recently posted…Dr Zakir Naik Malaysian Tour 2012My Profile

  6. kalau nak alihkan mesti susah kan
    beckhr00y recently posted…Sertai Program Exabytes 100 Blogger Ads ProgramMy Profile

  7. boleh buat duit beb kalau ada ploter besar gini, dekat jb satu kali print kertas A1 dah dekat RM10 itu hitam putih tu kalau warna lagilah lipat kali ganda
    onlajer recently posted…RASULULLAH DIHINA, JIHAD JAWABNYA!My Profile

  8. besarnya tapi leh buat printing bisnes kan
    puteri kasih recently posted…Wordless Wednesday : Salah Letak?My Profile

  9. macam printer baju ja nih
    Juan recently posted…Arcade Games MalaysiaMy Profile

  10. Nak buat bisnes printing ke ni?
    shraqs recently posted…Peluang Dapatkan Akaun MaxCDN 1TB PercumaMy Profile

  11. Jabat aku ada satu model hp..memang sesuai bila nak print peta..hehe..kalau letak kat rumah, buat service banner la bro..printing banner..hehe
    Hafizul recently posted…Karnival Kesihatan @ Jerteh SouqMy Profile

  12. kalo hari2 print dokumen.. mmg berbaloi beli.
    tapi tak byk print.. rasa mcm membazir je…
    tapi kos ink per dokumen mmg jimat..
    Hairul Hissam recently posted…Handphone Saya HIlang Kat 101 Mall KulaiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge