Wanita Malaysia Paling Ramai Curang

by Rossaimi Ramlan on 31 August, 2012

Wanita Malaysia paling ramai curang. Betulke apa yang digambarkan oleh laman ghanaweb.com bahawa wanita Malaysia paling ramai curang iaitu ketiga di dunia.
wanita malaysia curang

Gambar hiasan

Laporan wanita malaysia paling ramai curang

Terkejut hatiputera apabila dapat informasi dari ghanaweb.com yang dipetik dari China Press mengatakan wanita malaysia ketiga paling curang di dunia. Betulke fakta ini. Berdasarkan kaji selidik yang dibuat, 39% wanita malaysia mengaku berlaku curang terhadap pasang mereka.

Pendapat hatiputera ialah mungkin yang 39% itu ialah wanita yang berlaku curang terhadap kekasih atau teman lelaki mereka dan bukan bagi wanita yang telah bersuami. Bagi yang berlaku curang pada kekasih atau teman lelaki itu dikira adatla sebelum berkahwin kerana masing-masing berusaha mencari teman hidup yang terbaik sebelum diijabkabulkan. Pencarian pasangan yang sesuai ini penting kerana sesebuah perkahwinan yang akan dibina nanti memerlukan kejujuran dan kesetiaan.

*Apakah pula pendapat kaum hawa tentang statistik ini?

Artikel ini ditulis oleh...

– Saya telah menulis sebanyak 935 artikel di Hatiputera.

Nama saya ialah Rossaimi Ramlan. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Hubungi saya

Previous post:

Next post: