TAMAN TEMA ANGRY BIRDS

TAMAN TEMA ANGRY BIRDS – Sejak dilancarkan pada tahun 2009, Angry Birds menjadi satu permainan yang paling popular di dunia dan telah dimuat turun melebihi 700 ribu juta kali. Permainan ini diminati oleh seluruh lapisan masyarakat. Apatah lagi pada masa sekarang ia boleh dimainkan melalui smartphone yang menggunakan aplikasi android dan juga IOS. Sebagai memenuhi kehendak peminat-peminat yang semakin ramai, pihak yang membangunkan angry birds iaitu Rovio telah mengambil inisiatif dengan membuka sebuah taman tema angry birds di Sarkanniemi Adventure Park, Tampere, Finland.

Gambar Taman Tema Angry Birds

taman tema angry birds

taman tema angry birds

angry birds

Menarikkan taman tema angry birds di Finland nie…

Sumber

• Meet the Author • Hati Putera


Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs


8 comments… add one

  • wahh…bebudak mesti suka kalau taman mcmni ada kt mesia. nti….hehehe

    Reply
    • bukan setakat bebudak ajer,,,mak budak dan bapak budak pun join sekali kot

      Reply
  • zaman gemilang angry bird, tak sah klau dlm hp xda angry bird

    Reply
    • betul-betul,,,

      Reply
  • best giler ada mcm ni
    My recent post wanwidget melancarkan aplikasi android yang pertama

    Reply
  • aplikasi yg pling byk didownload..hebat2.. :)
    My recent post Wordless Wednesday : Medan Samudera

    Reply
  • Boleh kaya pembuat Angry Bird kan :D Tunggu taman tema Upin dan Ipin :D
    My recent post Blog Report Minggu Ke-2

    Reply
  • Saya suka burung marah.Pemilik taman tema ini mempunyai satu idea yang hebat untuk menarik lebih ramai kanak-kanak. :)
    chanikacha recently posted…treating ADHD without medication My Profile

    Reply

Berikan Pandangan Anda Di Sini!

Sila gunakan personal name sahaja semasa meninggalkan komen. Jangan menggunakan keyword yang anda target sebagai ganti nama kerana ianya seperti "spammy". Saya lebih suka jika anda meninggalkan komen menggunakan nama sebenar. Sekiranya anda ingin melakukan link building, sila submit artikel anda di http://bookmark.hatiputera.com

CommentLuv badge