Statistik bulan januari 2012

by Rossaimi Ramlan on 3 February, 2012

statistik
Salam 1Malaysia dan 1Dunia,,,Merujuk kepada statistik untuk bulan january diatas, Bagi putera ini dah kira OK kerana putera masih mentah lagi didalam dunia blogging ini berbanding dengan blogger-blogger yang lain.Di sini putera ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada sesiapa yang telah sudi bertandang ke blog.putera yang berserabut ini.



Sebenarnya putera nak mintak pandangan atau pendapat korang tentang statistik nie. Tak kisah lah pandangan baik dan pandang tidak baik ke , semuanya putera terima. Cuma kalau pandangan yang mempunyai unsur makian , putera akan delete,,,hehehe.Tapi kalau korang tak nak bagi pandangan pun tak ada masalah..

alexa ranking
Sekarang alexa ranking dah turun dibawah 500,000. Alhamdulillah semoga ia terus turun manakala page ranking tu tetap lagi kosong,,,tapi tak kisah la sebab blog baru belum sampai setahun jagung pun….Kalau korang nak tengok alexa putera, kat side bar belah kanan tu ,,,

google analytic
Ini pula statistik google analytics bagi bulan january..Sebenarnya putera setiap hari akan bukak google analytics nie untuk melihat perkembangan blog.putera…tip menggunakan google analytics nie putera baca artikel daripada ariffshah. Putera cuba memahami apa yang diperkatakan oleh bro ariff berkaitan organic search traffic dan cuba memahaminya. Walaupun belum faham sepenuhnya pasal organic search traffic tapi boleh la untuk putera menimba pengalaman tentang penggunaan organic search traffic nie.. Pada organic search traffic nie ada terdapat keyword yang tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas…kalau salah tolong betulkan,,,,


Oklah setakat nilah statistik merapu dari putera,,,harap sudi-sudi komen.Ketika posting publish putera sedang nyenyak tidur,,,, :D

Artikel ini ditulis oleh...

– Saya telah menulis sebanyak 935 artikel di Hatiputera.

Nama saya ialah Rossaimi Ramlan. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Hubungi saya

Previous post:

Next post: