Sepuluh Blogger Kacak Di Malaysia

Sembilan blogger lelaki termasuk seorang wanita cantik mendominasi cabaran seo keyword lelaki kacak di enjin carian google malaysia pada masa kini. Keputusan ini aku buat menggunakan tool SERP Analysis . Tool ini aku gunakan untuk melihat kedudukan 10 terbaik sahaja, apapun keputusan mutlak bergantung kepada cara penganjur contest iaitu Titan dalam melaksanakannya.

sepuluh blogger kacak di malaysia

Top Ten tu!!!!!

Siapakah sepuluh blog kacak di Malaysia

Siapakah mereka itu,,,

  • http://www.lelakikacak.com
  • http://www.jomkongsistory.com mempunyai 2 artikel
  • http://yastro.blogspot.com
  • http://www.azyani.com seorang wanita cantik
  • http://www.azry.my
  • http://josrevalution.blogspot.com
  • http://www.bukitbesi.org
  • http://blog.mohdisa.com
  • http://profhariz.com
  • Contest Dari Seorang Blogger Kacak

    Selain daripada blogger di atas, ada lagi Seorang blogger yang kacak dan sinonim dengan frasa “Hidupkan Untuk Memberi” juga telah menganjurkan contest ringkas sempena euro 2012 yang sedang berlangsung sekarang ini. Jom sama-sama menyertai dan memeriahkannya kerana hadiahnya sudah tentu lumayan.

    Harapan kepada sepuluh blogger kacak di Malaysia

    Semoga korang berjaya sampai ke penghujungnya dan berharap selepas itu boleh la korang buat review bagaimana memenangi cabaran seo lelaki kacak. hahaha :D

    Comments

    1. Azydy says

      mana nama aku ni…haha.. mana nak lawan semua otai..age blog melebihi setahun..aku ni baru nak masuk 2 bulan.. hehe

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge