Sepuluh Blogger Kacak Di Malaysia

Sembilan blogger lelaki termasuk seorang wanita cantik mendominasi cabaran seo keyword lelaki kacak di enjin carian google malaysia pada masa kini. Keputusan ini aku buat menggunakan tool SERP Analysis . Tool ini aku gunakan untuk melihat kedudukan 10 terbaik sahaja, apapun keputusan mutlak bergantung kepada cara penganjur contest iaitu Titan dalam melaksanakannya.

sepuluh blogger kacak di malaysia

Top Ten tu!!!!!

Siapakah sepuluh blog kacak di Malaysia

Siapakah mereka itu,,,

  • http://www.lelakikacak.com
  • http://www.jomkongsistory.com mempunyai 2 artikel
  • http://yastro.blogspot.com
  • http://www.azyani.com seorang wanita cantik
  • http://www.azry.my
  • http://josrevalution.blogspot.com
  • http://www.bukitbesi.org
  • http://blog.mohdisa.com
  • http://profhariz.com
  • Contest Dari Seorang Blogger Kacak

    Selain daripada blogger di atas, ada lagi Seorang blogger yang kacak dan sinonim dengan frasa “Hidupkan Untuk Memberi” juga telah menganjurkan contest ringkas sempena euro 2012 yang sedang berlangsung sekarang ini. Jom sama-sama menyertai dan memeriahkannya kerana hadiahnya sudah tentu lumayan.

    Harapan kepada sepuluh blogger kacak di Malaysia

    Semoga korang berjaya sampai ke penghujungnya dan berharap selepas itu boleh la korang buat review bagaimana memenangi cabaran seo lelaki kacak. hahaha :D

    Hati Putera

    Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs

    42 Comments

    1. haha..bro2..gua pun ade ke?…terasa pula diri ni kacak walopun x kacak..hahaha..tanks bro sudi promote.. :)

    2. Terbaik 10 ni…

      Mmg tak dapat nak lawan dah…kita tunggu sape menang dan dia wajib cara dia main seo tu…boleh ke?hehhee

    3. mana nama aku ni…haha.. mana nak lawan semua otai..age blog melebihi setahun..aku ni baru nak masuk 2 bulan.. hehe

    4. Hehehe,…. Top 10 tu paling kacak… Aku punya biasa2 jer… X kacak mana pun…

      • keputusan rasmi telah dikeluarkan tengah malam tadi,,,siap video lagi…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge