Sepuluh Blogger Kacak Di Malaysia

Sembilan blogger lelaki termasuk seorang wanita cantik mendominasi cabaran seo keyword lelaki kacak di enjin carian google malaysia pada masa kini. Keputusan ini aku buat menggunakan tool SERP Analysis . Tool ini aku gunakan untuk melihat kedudukan 10 terbaik sahaja, apapun keputusan mutlak bergantung kepada cara penganjur contest iaitu Titan dalam melaksanakannya.

sepuluh blogger kacak di malaysia

Top Ten tu!!!!!

Siapakah sepuluh blog kacak di Malaysia

Siapakah mereka itu,,,

  • http://www.lelakikacak.com
  • http://www.jomkongsistory.com mempunyai 2 artikel
  • http://yastro.blogspot.com
  • http://www.azyani.com seorang wanita cantik
  • http://www.azry.my
  • http://josrevalution.blogspot.com
  • http://www.bukitbesi.org
  • http://blog.mohdisa.com
  • http://profhariz.com
  • Contest Dari Seorang Blogger Kacak

    Selain daripada blogger di atas, ada lagi Seorang blogger yang kacak dan sinonim dengan frasa “Hidupkan Untuk Memberi” juga telah menganjurkan contest ringkas sempena euro 2012 yang sedang berlangsung sekarang ini. Jom sama-sama menyertai dan memeriahkannya kerana hadiahnya sudah tentu lumayan.

    Harapan kepada sepuluh blogger kacak di Malaysia

    Semoga korang berjaya sampai ke penghujungnya dan berharap selepas itu boleh la korang buat review bagaimana memenangi cabaran seo lelaki kacak. hahaha :D

    Incoming search terms:

    • Meet the Author • Hati Putera


    Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs


    42 comments… add one

    • aku still guna manual punya cara untuk cari pemenang. haha..software ke tools ke apa..tolak tepi.

      Reply
      • hahaha,,,aku cuba nak test sampai ke seribu,,rupanya di keluar 10 sahaja,,

        Reply
      • Lagi berapa hari tinggal daaaa…kita tunggu siapa raja keyword lelaki kacak…

        Reply
    • haha..bro2..gua pun ade ke?…terasa pula diri ni kacak walopun x kacak..hahaha..tanks bro sudi promote.. :)

      Reply
      • Bro JR,,,gua harap lu termasuk dalam senarai lelaki kacak titan..huhu..kalau masuk jangan lupa belanja aku cendol..

        Reply
    • Gua tetap kacak walau tak tersenarai.. :)

      Reply
    • Camana la aku nak tersenarai, masuk contest pun tak :). BTW, good luck pada semua yg masuk.

      Reply
      • Good luck kepada semua yang masih mampu bersaing…

        Reply
    • thanks for share
      join juga ya di http://www.cybercityindonesia.com
      jejaring sosialnya indonesia, milik anak bangsa

      dinda
      http://cybercityindonesia.com/profile/44838

      Reply
    • Terbaik 10 ni…

      Mmg tak dapat nak lawan dah…kita tunggu sape menang dan dia wajib cara dia main seo tu…boleh ke?hehhee

      Reply
      • haha,,bukan syarat wajib kot,,,

        Reply
        • akhirnya dah tau sape menang, dan titan dah mintak pemenang utk revealkan cara2 diorang main seo utk lelaki kcak…hehhee

          Reply
    • Assalam…
      Debarannya makin terasa walaupun ku tak pernah masuk carta…

      Reply
      • kalau iza berdebar,,yang kat top ten 10 lagi berdebar kot….

        Reply
    • aku dah terkeluar dari senarai tu…hmmm

      Reply
      • bro man ada lagi kat page 2,,,boleh mencabar lagi kot…

        Reply
    • sama aa bro..sy wat analysis tu pon kuar result yg sama..mmg tepat tool ni.. :)

      Reply
      • tool tu boleh check sampai 10 jer kan,,,ingatkan sampai 100 ke 200 ke..

        Reply
    • memang kacak mereka ni dapat masuk top ten
      [aku juga kacak dalam senarai top 1k]
      huhu

      Reply
    • mana nama aku ni…haha.. mana nak lawan semua otai..age blog melebihi setahun..aku ni baru nak masuk 2 bulan.. hehe

      Reply
    • sapekah yg pling kacak itu?huhuhu

      Reply
    • good luck pada semua yang tersenarai…ternyata puteri tak kacak…hahaha

      Reply
    • woooo..sepuluh org tu..nape chii xde plak ni..eehehhe :p

      Reply
    • testing kacak gini dh kira cun juga heee.. yg penting semangat mestia da

      Reply
      • yer suri hanya semangat sahaja yang tinggal.

        Reply
    • wah, mmg hebat.. semua SEO power2 tuh

      Reply
    • gila kacak lah diorang nih

      Reply
    • Hehehe,…. Top 10 tu paling kacak… Aku punya biasa2 jer… X kacak mana pun…

      Reply
    • ohh bro yastro no 3 ye tahniah hehe

      Reply
    • Semak pagi ini malangnya saya tidak kacak.

      Reply
    • selamat yahh sudahh termasuk kedalam lelaki kacakk.. semangat terus di dalam berkarya.. :) salah dari saya situs http://www.obatradisional.com/

      Reply
    • tgu keputusan rasmi dr owner contset blog sendiri…hehehe

      Reply
      • keputusan rasmi telah dikeluarkan tengah malam tadi,,,siap video lagi…

        Reply
    • terbaik lah diorang nih

      Reply
    • pemenang contest ni dh umumkan?tahniah pd pemenang yg hebat2 seonya..

      Reply
      • dah diumumkan oleh penganjur lewat pagi tadi,,,:D

        Reply
    • wahhhh, gerhana bulan pun tersesat masuk post ni? Hahaha..

      Reply

    Don’t Be Shy » Leave a Comment!

    CommentLuv badge

    « LAST POST

    NEXT POST »