SEKSI HABIS!!!!! NEALOFA PAKAI SKIRT SAMPAI NAMPAK SELUAR DALAM

2012 tahunku yang kacak
2012 tahunku yang kacak
2012 tahunku yang kacak

Comments

  1. says

    kenapa pakai cam 2? muka dh lawa pkai lah yang senonoh skit…kat malaysia ni bnyak kdai kain..yg dh siap cantik2 panjang skit dri 2 pn ada..
    jangan conteng arang kt mka sebabkn perbuatan awak neelofa comey.

  2. says

    kenapa pakai cam 2? muka dh lawa pkai lah yang senonoh skit…kat malaysia ni bnyak kdai kain..yg dh siap cantik2 panjang skit dri 2 pn ada..
    jangan conteng arang kt mka sebabkn perbuatan awak neelofa comey.

  3. says

    Cantik hanya pada paras rupa itu bukan cantik sebenar wanita.. Itu hanya periasan tetapi yg dikatakan cantik adalah auratnya jika yg terpelihara itu la cantik yg hakiki. Subahanallah….

  4. says

    Cantik hanya pada paras rupa itu bukan cantik sebenar wanita.. Itu hanya periasan tetapi yg dikatakan cantik adalah auratnya jika yg terpelihara itu la cantik yg hakiki. Subahanallah….

  5. Sue Faisal says

    perlu ker… tak payah lah nak mm nih… susah sgt ke nak jadi artis bersih tanpa kontroversi….

  6. Sue Faisal says

    perlu ker… tak payah lah nak mm nih… susah sgt ke nak jadi artis bersih tanpa kontroversi….

Tatacara komen di sini:

Please, hanya gunakan real name, bukan business name ataupun keyword. Semua komen akan dimoderate terlebih sebelum ianya kelihatan di blog ini. Komen-komen yang tidak menggunakan real name berkemungkinan akan didelete ataupun di mark sebagai spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge