SAMSUNG GALAXY S3 DILANCARKAN

SAMSUNG GALAXY S3 DILANCARKAN – Syarikat gergasi korea, Samsung Electronics mengumumkan dan melancarkan smartphone keluaran terbaru samsung galaxy s3 di London. Dengan beberapa penambahan aplikasi dan sistem pengoperasian pada smartphone terbaru ini, samsung percaya mereka mampu menjadi pengeluar telefon terlaris di dunia akan menjadi saingan sengit kepada iPhone 4S keluaran Apple.

Saiz skrin yang ditawarkan adalah 22 peratus lebih besar daripada Galaxy s2 iaitu skrin bersaiz 4.8 inci . Walaupun mempunyai saiz skrin yang lebih besar tetapi oleh kerana kerangkanya yang lebih kecil berbanding galaxy s2 menjadikan saiznya tidak menjadi terlalu besar. Sistem pengoperasian Android juga telah dipertingkatkan dengan menggunakan Android V4.0.4 (Ice Cream Sandwich).

Spec Samsung Galaxy S3 dilancarkan

samsung galaxy s3

samsung galaxy s3

Ciri terbaru samsung galaxy s3 dilancarkan

Teradapat beberapa ciri baru yang terdapat pada fungsi kamera samsung galaxy s3 seperti teknik pengecaman muka dan juga mempertingkatkan mutu kawalan suara daripada model galaxy s2.Jadi tunggulah samsung galaxy s3 dilancarkan kat Malaysia nanti.Mungkin agak lambat sikit.Jadi boleh kumpul duit dari sekarang.

Hati Putera

Hati Putera merupakan nick name saya di internet. Seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Bukan Pakar SEO tetapi seorang yang sedang belajar mempraktikkan SEO dan IM.

6 Comments

  1. buruk s3..haha ><
    My recent post Kisah Penghijrahan 4 Artis Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge