Sambung Belajar Melalui UTMSPACE

Sambil bersarapan pagi tadi aku membelek harian metro dan terpandang pulak iklan sambung belajar seperti program sarjana muda pengajian separuh masa melalui UTMSPACE. Program yang ditawarkan ini adalah untuk kemasukan september 2012.Terasa pulak pagi tadi niat aku nak sambung belajar melalui utmspace dalam bidang yang aku minati selama ini, iaitu Sarjana Muda Sains Komputer(Rangkaian & keselamatan komputer) dan jugak kejuruteraan perisian.

Program yang ditawarkan melalui utmspace

Terdapat 24 program yang ditawarkan oleh pihak utm untuk pengajian separuh masa ini.
program ditawarkan utmspace

Syarat Umum untuk belajar melalui utmspace

Memang niat aku untuk menyambung pengajian semakin kuat sekarang nie, tetapi tertangguh dek perkara-perkara yang berlaku dikehidupan sebenar. Maka aku bacalah serba sedikit tentang syarat-syaratnya. Kalau pembaca nak tengok bolehlah klik syarat umum kemasukan utmspace

Setelah melihat dan membaca syarat-syarat maka aku pun melakukan pengisian permohonan kemasukan secara online.

Tarikh tutup untuk mohon belajar melalui utmspace

Permohonan hendaklah selewat-lewatnya sebelum 30hb June 2012

Maklumat lanjut pengajian separuh masa

Untuk mendapatkan maklumat lanjut pembaca bolehlah melayari laman web dibawah ini,,,

>>>>>Selamat Datang Ke Laman Permohonan Kemasukan
Program Pengajian Separuh Masa UTMSPACE
< <<<<

Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad says

    jom..sambung belajar..sy pun student pjj gak..kalau dh ada niat mmg elok.sgt sambung..good luck :)

  2. cik tom says

    ciktom dh dpt twrn master kat utm utk intake bln 9 ni.. insyaAllah xde aral melintang maybe akan smbg…

  3. chii says

    seronoknya dpt sambung blaja..mcm td teman adik g MSU..nak wat survey..tetiba terasa mcm nak blaja blk plak

  4. haris says

    salam….tolonglah bagi kawan kuat sikit ni….kawan mmng nk sambung blaja,,,kat utmspace intake sept 2012 ni….semua yg apply dapat ke eh.?? tolonglah doakan kawan ye….kawan result diploma ok….dean list and top 5…but spm ada crotttttt skit,,,,mcm ne ni.?? kawan nk sambung blaja,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge