Restoran hidang pelacur

Restoran hidang pelacur china

Siapa sangka di tengah kebun kelapa sawit di sini wujud sebuah restoran yang bukan saja menyajikan masakan Cina malah mempunyai pilihan untuk mendapatkan ‘hidangan tambahan’ berupa khidmat seks daripada pegawai perhubungan pelanggan (GRO).

Restoran itu baru sebulan beroperasi dan hanya dibina dengan kayu. Ia terletak 500 meter dari jalan besar dan kira-kira 3.5 kilometer dari pekan Jenjarom, Banting.
restoran hidang pelacur
Sebahagian pelacur China yang ditahan kelmarin.

Kegiatan tersebut terbongkar, hasil risikan polis Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor sejak seminggu lalu sebelum membuat serbuan pada pukul 8.30 malam kelmarin.

sumber:kosmo.my

Hati Putera

Hati Putera merupakan nick name saya di internet. Seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Bukan Pakar SEO tetapi seorang yang sedang belajar mempraktikkan SEO dan IM.

12 Comments

  1. Wah….bukan main banyak cara dia nak promote dan buka cawangan…nak buat macam mana…baru sekarang kerajaan sedar pelancong ni datang ramai yang nak dapatkan duit dengan cara mudah je..contoh macam kes ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge