Pembukaan rasmi Legoland Malaysia di Johor

Legoland Malaysia Johor. Tinggal beberapa hari lagi menjelang pembukaan secara rasmi legoland Malaysia di Nusajaya Johor Bharu pada hujung minggu ini. Ekoran daripada itu, Legoland Malaysia telah mengumumkan penjualan tiket sehari adalah terhad kepada pengunjung. Pembelian awal ini tentunya akan menjamin kemasukan pada 15, 16 dan 17 September 2012 dan juga berkemungkinan mendapat hadiah percuma berupa kemeja T dan rantai kunci yang bernilai sehingga RM80.

Harga promosi tiket Legoland Malaysia Johor

Harga promosi tiket Legoland Malaysia Johor itu hanya dijual melalui AirAsiaRedTix.com(Cepat-cepatla kalau nak beli,,nanti sold out kan) dengan orang dewasa RM140 manakala kanak-kanak dan warga emas dikenakan bayaran RM110. Pass tahunan masih lagi dijual pada harga promosi iaitu RM245 bagi orang dewasa manakala RM180 bagi kanak-kanak dan warga emas sehingga tengah malam 14 September 2012.

Get Perodua Promotion


Bergayut lama-lama

29 thoughts on “Pembukaan rasmi Legoland Malaysia di Johor

  1. Harga tiketnya diluar kemampuan penduduk disekitarnya.. Harap akan ada penurunan harga tiket.
    anif recently posted…Version 2.0 – Wordless Wednesday #52My Profile

  2. mahal sgt harga tiket tu, x berbaloi pergi kalau keluarga ramai :)
    auc dot com recently posted…Bukti Baru Bush Telah Tahu Mengenai Serangan 11 September 2001My Profile

  3. kalau pergi sorang je boleh la kot..kalau nak bawa satu keluarga..mau je bajet lari..hehe
    puteri kasih recently posted…Wordless Wednesday : Untuk Pertama KalinyaMy Profile

  4. kalo ade peluang mmg nak pergi sana pun, insya Allah.
    muazfaris recently posted…PSY ajar Gangnam Style pada Britney dan EllenMy Profile

  5. harga tiket mahal sangat…huhu..
    bardboo recently posted…Alkisah RayaMy Profile

  6. Car rental to legoland
    Pick up from Senai Airport

  7. nanti kurang sambutan krn harga mahal sgt, tentu harganya diturunkan…
    Hairul Hissam recently posted…Petua Ubat Cirit Birit | Dugaan Masuk Rumah BaruMy Profile

    • eh bukan ker klu pembukaan sllu harga akan murah sb tujjuan harga murah utk marik lebih ramai lgi org masuk… klu mahal ada yg masuk tak semua le berkemampuan hee..

      d luar negara rasanya depa nak masuk takd er hal sb mahal bagi bangsa orgputih tu takd er maslh bgi mrka hiii
      suri recently posted…Mendua Menjadi BerempatMy Profile

  8. Saya baru sahaja tengok gambar-gambar Legoland ni dekat Blog Red Mummy.. Memang cantik dan menarik pemandangan dekat sini..

    Kalau ada masa boleh bawa family bercuti dekat sini nanti..
    Anuar recently posted…4 Tips yang Perlu Di Lakukan Untuk Lulus Peperiksaan Bertulis SPAMy Profile

  9. RM 140 utk dewasa?? Huih..pitam! pitam!

  10. bestnya..kalau nak dekat..nak jugak bawak anak g sini
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted…Drama Adam & Hawa Episod 9 – 12My Profile

  11. saya harap dapatlah turun harga. Terlalu mahallah, kalau anak ramai
    apa macam ek? nak pegi pun kena fikir dulu.

  12. Kalau ahli keluarga ramai memang tak merasa la nak masuk legoland tu.. tiket dah mau makan ribu dah.
    Hazmin Hamudin recently posted…Sekarang Ni Musim Artis Jadi Penyampai Radio Ke?My Profile

  13. mahal giler tiket die…. org singapura memang mampu la…..

  14. harga agak mahal tapi tetap ada yang sanggup bayar kan
    beckhr00y recently posted…Gabriel Muniz Pemain Kudung Hebat Bermain Bola SepakMy Profile

  15. kalau keluarga ramai confirm tak boleh masuk, bayangkanlah sorang pun dah cukup menyeksakan, apa lagi kalau ada sedozen anak. Memang sampai ke tua pun tak dapat jejak ke situ.

  16. ni pameran ke apa bro??hehe
    Hafizul recently posted…Wordless Wednesday #25 – Ukur Lilit 19 cmMy Profile

  17. hrp harga akan lebih rendah lagi baru best
    suri recently posted…Mendua Menjadi BerempatMy Profile

  18. sekurangnya kena merancang sebelum bercuti nih…. thks.
    irsah recently posted…Perolehan Trafik RM Blog Dengan Google Analytics MudahMy Profile

  19. broblogger.net says:

    aku orang johor pon teringin nak pergi .. hehe .. dengar cerita replika bangunan semua terbaik!
    broblogger.net recently posted…SSP Cyberjaya dan SDAR Juara Bahas Piala Perdana MenteriMy Profile

  20. teringin nak pegi..tapi sekali tgok harga tiket…hadoi

  21. Better beli tiket untuk setahun lagi senang. pergilah legoland hari-hari huhuhu :P
    hafidz recently posted…Converse Jack Purcell Leather OX BlackMy Profile

  22. nak pergi juga, bayar untuk diri sendiri memang boleh lah. annual pass lagi untung. boleh pergi tiap2 hari sampai tak larat nak pergi lagi. hehe
    Sya Isya recently posted…GAMBAR PERASMIAN LEGOLAND MALAYSIAMy Profile

  23. gile r harga mahal giler yang datang pun orang asing…orang kita melopong jer tengok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge