Pembukaan rasmi Legoland Malaysia di Johor

Legoland Malaysia Johor. Tinggal beberapa hari lagi menjelang pembukaan secara rasmi legoland Malaysia di Nusajaya Johor Bharu pada hujung minggu ini. Ekoran daripada itu, Legoland Malaysia telah mengumumkan penjualan tiket sehari adalah terhad kepada pengunjung. Pembelian awal ini tentunya akan menjamin kemasukan pada 15, 16 dan 17 September 2012 dan juga berkemungkinan mendapat hadiah percuma berupa kemeja T dan rantai kunci yang bernilai sehingga RM80.

Harga promosi tiket Legoland Malaysia Johor

Harga promosi tiket Legoland Malaysia Johor itu hanya dijual melalui AirAsiaRedTix.com(Cepat-cepatla kalau nak beli,,nanti sold out kan) dengan orang dewasa RM140 manakala kanak-kanak dan warga emas dikenakan bayaran RM110. Pass tahunan masih lagi dijual pada harga promosi iaitu RM245 bagi orang dewasa manakala RM180 bagi kanak-kanak dan warga emas sehingga tengah malam 14 September 2012.

Get Perodua Promotion


Bergayut lama-lama

Hati Putera

Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs

29 Comments

    • eh bukan ker klu pembukaan sllu harga akan murah sb tujjuan harga murah utk marik lebih ramai lgi org masuk… klu mahal ada yg masuk tak semua le berkemampuan hee..

      d luar negara rasanya depa nak masuk takd er hal sb mahal bagi bangsa orgputih tu takd er maslh bgi mrka hiii
      suri recently posted…Mendua Menjadi BerempatMy Profile

  1. saya harap dapatlah turun harga. Terlalu mahallah, kalau anak ramai
    apa macam ek? nak pegi pun kena fikir dulu.

  2. kalau keluarga ramai confirm tak boleh masuk, bayangkanlah sorang pun dah cukup menyeksakan, apa lagi kalau ada sedozen anak. Memang sampai ke tua pun tak dapat jejak ke situ.

  3. gile r harga mahal giler yang datang pun orang asing…orang kita melopong jer tengok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge