PANAS!!! SRI WANI SAH PEREMPUAN

sri wani

KUALA LUMPUR – Teka-teki berhubung jantina pengusaha produk kecantikan, Sri Wani Choo Abdullah, akhirnya terungkai dengan pengesahan bahawa dia adalah seorang perempuan dan bukan lelaki kacak.

Pengesahan itu dibuat secara eksklusif kepada Sinar Harian oleh ibu saudara Sri Wani, Connie Chee, 45, seorang kerani di sebuah syarikat swasta, di sini, semalam.

Connie memberitahu, Sri Wani diserahkan kepada ibu bapanya (Connie) sejak lahir dan anak saudaranya itu membesar sebagai seorang perempuan.

“Sampai bila-bila pun dia tetap perempuan kerana itu adalah dia. Saya ada bukti kukuh. Saya dan adik-beradik lain membesar bersamanya, malah saya yang mandikan dia.

“Dari kecil sampai sekarang, Sri Wani tidak rahsiakan apa-apa dengan saya. (Oleh itu) hentikanlah fitnah. Kasihankan dia,” katanya dalam nada sedih mengenangkan nasib Sri Wani. – sinarharian.com.my

• Meet the Author • Hati Putera


Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs


14 comments… add one

  • setiap yag ragu perlu buat selidikan baru org tahu benar atau tidak ;)

    Reply
  • kesian dituduh lelaki. dosa fitnah ni lebih besar daripada membunuh
    Amirez recently posted…Subway Baru Kazakhstan yang Canggih dan BersihMy Profile

    Reply
  • tak tau ckp apa..tapi tak elok memfitnah juga kan
    puteri kasih recently posted…TV3 Tersilap Menyiar Adegan Bogel Emile HirschMy Profile

    Reply
  • Wow ! … ini cerita 'Transformer 4' ni …. lebih hebat dari Transformer 1, 2 dan 3 … hehehe … bila nak ditayangkan diMalaysia ? :D
    benjy recently posted…‘SEX GAY’ DI KALANGAN LELAKI KACAKMy Profile

    Reply
  • kita masiih tak tahu lagi benda ni..so..tunggu dan lihat ajelah..
    titan recently posted…Komisen ke 53 dari Text Link AdsMy Profile

    Reply
  • dah ada 3 bini mustahil tak tahu yang mana satu original ngan yang tiruan…..

    Reply
  • Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any tips? Thanks a lot!

    Reply
  • mcm mana nak baca ni iklan kat sebelah ni. Mesra skit la dengan pelanggan

    Reply
  • lelaki tu sebenarnya diabetes kronik. Barang tak naik kata bini tu jantan. Itulah kerjanya mengaibkan org. Nak cerai…cerai je lah. Aku sentiasa menantimu Sri Wani.

    Reply
  • pergh…. lawonya….

    Reply
  • Tunggu ujian DNA, kalau sah perempuan.. confirm bekas dekan tu kalah malu :D

    Reply

Don’t Be Shy » Leave a Comment!

CommentLuv badge