PANAS!!! SRI WANI SAH PEREMPUAN

sri wani

KUALA LUMPUR – Teka-teki berhubung jantina pengusaha produk kecantikan, Sri Wani Choo Abdullah, akhirnya terungkai dengan pengesahan bahawa dia adalah seorang perempuan dan bukan lelaki kacak.

Pengesahan itu dibuat secara eksklusif kepada Sinar Harian oleh ibu saudara Sri Wani, Connie Chee, 45, seorang kerani di sebuah syarikat swasta, di sini, semalam.

Connie memberitahu, Sri Wani diserahkan kepada ibu bapanya (Connie) sejak lahir dan anak saudaranya itu membesar sebagai seorang perempuan.

“Sampai bila-bila pun dia tetap perempuan kerana itu adalah dia. Saya ada bukti kukuh. Saya dan adik-beradik lain membesar bersamanya, malah saya yang mandikan dia.

“Dari kecil sampai sekarang, Sri Wani tidak rahsiakan apa-apa dengan saya. (Oleh itu) hentikanlah fitnah. Kasihankan dia,” katanya dalam nada sedih mengenangkan nasib Sri Wani. – sinarharian.com.my

• Meet the Author • Hati Putera


Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs


155 comments… add one

  • setiap yag ragu perlu buat selidikan baru org tahu benar atau tidak ;)

    Reply
  • kesian dituduh lelaki. dosa fitnah ni lebih besar daripada membunuh
    Amirez recently posted…Subway Baru Kazakhstan yang Canggih dan BersihMy Profile

    Reply
  • tak tau ckp apa..tapi tak elok memfitnah juga kan
    puteri kasih recently posted…TV3 Tersilap Menyiar Adegan Bogel Emile HirschMy Profile

    Reply
  • Wow ! … ini cerita 'Transformer 4' ni …. lebih hebat dari Transformer 1, 2 dan 3 … hehehe … bila nak ditayangkan diMalaysia ? :D
    benjy recently posted…‘SEX GAY’ DI KALANGAN LELAKI KACAKMy Profile

    Reply
  • kita masiih tak tahu lagi benda ni..so..tunggu dan lihat ajelah..
    titan recently posted…Komisen ke 53 dari Text Link AdsMy Profile

    Reply
  • Hanya allah yang tahu.

    Reply
  • Hanya allah yang tahu.

    Reply
  • selidik dulu..jgn tuduh sembarangan..

    Reply
  • selidik dulu..jgn tuduh sembarangan..

    Reply
  • terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

    Reply
  • terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

    Reply
  • Setahun lebih hdup bersama xkan xleh tahu laki ke pompuan..

    Reply
  • Setahun lebih hdup bersama xkan xleh tahu laki ke pompuan..

    Reply
  • bebanyak brsabar, itu dugaan dr allah untuk umatnya yg lemah……

    Reply
  • bebanyak brsabar, itu dugaan dr allah untuk umatnya yg lemah……

    Reply
  • ape citer sebenarnye ni?

    Reply
  • ape citer sebenarnye ni?

    Reply
  • Sian dia kan zai…

    Reply
  • Sian dia kan zai…

    Reply
  • ada jugak mcm ni isyh2

    Reply
  • ada jugak mcm ni isyh2

    Reply
  • kompius aku…erkkkk……..

    Reply
  • kompius aku…erkkkk……..

    Reply
  • sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

    Reply
  • sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

    Reply
  • takkanlah tak boleh nampak,dah jadi bini.apa lah nak jadi.

    Reply
  • takkanlah tak boleh nampak,dah jadi bini.apa lah nak jadi.

    Reply
  • manusia pon blh tahu lah….

    Reply
  • manusia pon blh tahu lah….

    Reply
  • Pelik la laki tu. Mesti tak tau dan Sri Wani bosan je dgn dia

    Reply
  • Pelik la laki tu. Mesti tak tau dan Sri Wani bosan je dgn dia

    Reply
  • alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

    Reply
  • alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

    Reply
  • Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

    Reply
  • Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

    Reply
  • saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

    Reply
  • saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

    Reply
  • Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

    Reply
  • Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

    Reply
  • dunia dunia

    Reply
  • dunia dunia

    Reply
  • Maswan Adnan Ani .maybe minta dia jawab lah..kita pun tak tau

    Reply
  • Maswan Adnan Ani .maybe minta dia jawab lah..kita pun tak tau

    Reply
  • nama nye dekan falkuti **** tpi emm,,, otak, macam ****.

    Reply
  • nama nye dekan falkuti **** tpi emm,,, otak, macam ****.

    Reply
  • Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

    Reply
  • Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

    Reply
  • dah ada 3 bini mustahil tak tahu yang mana satu original ngan yang tiruan…..

    Reply
  • sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

    Reply
  • sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

    Reply
  • Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

    Reply
  • Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

    Reply
  • mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

    Reply
  • mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

    Reply
  • Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any tips? Thanks a lot!

    Reply
  • sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

    Reply
  • sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

    Reply
  • dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

    Reply
  • dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

    Reply
  • amboi kpl x baik ckp mcm 2…..x pe lelaki boleh buka cawangan

    Reply
  • amboi kpl x baik ckp mcm 2…..x pe lelaki boleh buka cawangan

    Reply
  • emm…tu puan sri yg buka pusat kecantikan die kat jusco au2 tu ke?

    Reply
  • emm…tu puan sri yg buka pusat kecantikan die kat jusco au2 tu ke?

    Reply
  • mcm mana nak baca ni iklan kat sebelah ni. Mesra skit la dengan pelanggan

    Reply
  • bodoh punya suami…munkin suami dia tu kaki pondan kan.hahahahah.

    Reply
  • bodoh punya suami…munkin suami dia tu kaki pondan kan.hahahahah.

    Reply
  • suami dia gila pondan

    Reply
  • suami dia gila pondan

    Reply
  • ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

    Reply
  • ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

    Reply
  • Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

    Reply
  • Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

    Reply
  • lelaki tu sebenarnya diabetes kronik. Barang tak naik kata bini tu jantan. Itulah kerjanya mengaibkan org. Nak cerai…cerai je lah. Aku sentiasa menantimu Sri Wani.

    Reply
  • ni mesti nk tambah cawangan jd yg lama nk disingkirkan ler tu

    Reply
  • ni mesti nk tambah cawangan jd yg lama nk disingkirkan ler tu

    Reply
  • goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

    Reply
  • goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

    Reply
  • talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

    Reply
  • talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

    Reply
  • teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

    Reply
  • teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

    Reply
  • idiot kan kion IQ dia 0.00 ni buduh tahap gaban

    Reply
  • idiot kan kion IQ dia 0.00 ni buduh tahap gaban

    Reply
  • suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

    Reply
  • suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

    Reply
  • ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

    Reply
  • ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

    Reply
  • En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

    Reply
  • En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

    Reply
  • hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

    Reply
  • hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

    Reply
  • pembetulan puan Norliza Satar : hamba bukan umat. wallahua'lam..

    Reply
  • pembetulan puan Norliza Satar : hamba bukan umat. wallahua'lam..

    Reply
  • elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

    Reply
  • elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

    Reply
  • DEKAN pun BONGOK jugak… dah sedap2… puiiiii

    Reply
  • DEKAN pun BONGOK jugak… dah sedap2… puiiiii

    Reply
  • Leena Roslan sy sokong anda

    Reply
  • Leena Roslan sy sokong anda

    Reply
  • trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

    Reply
  • trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

    Reply
  • Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

    Reply
  • Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

    Reply
  • Lina Ed E tanya dekan tu bini dia ada halkum x dekan ni rabun kot kot

    Reply
  • Lina Ed E tanya dekan tu bini dia ada halkum x dekan ni rabun kot kot

    Reply
  • kahwin je ramai tp halkum bini sndiri pun x dpt beza

    Reply
  • kahwin je ramai tp halkum bini sndiri pun x dpt beza

    Reply
  • Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

    Reply
  • Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

    Reply
  • Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

    Reply
  • Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

    Reply
  • Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

    Reply
  • Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

    Reply
  • Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

    Reply
  • Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

    Reply
  • masti kena wat dna br tau ni wani sndiri pun takut nak wat dna

    Reply
  • Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

    Reply
  • masti kena wat dna br tau ni wani sndiri pun takut nak wat dna

    Reply
  • Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

    Reply
  • masti berani wat dna

    Reply
  • masti berani wat dna

    Reply
  • skarang ni benda tiruan banyak bini pun bleh tiruan ke

    Reply
  • skarang ni benda tiruan banyak bini pun bleh tiruan ke

    Reply
  • tAK NAK BG JE KAT SIFU NI. tAU LAH NAK CHECK CAMNE.

    Reply
  • wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

    Reply
  • wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

    Reply
  • cari alasan nak kawen baru lh tu..hahaha.

    Reply
  • cari alasan nak kawen baru lh tu..hahaha.

    Reply
  • bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

    Reply
  • bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

    Reply
  • sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

    Reply
  • sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

    Reply
  • Kesian kt dia

    Reply
  • Kesian kt dia

    Reply
  • Men lam gelap kn..

    Reply
  • Men lam gelap kn..

    Reply
  • Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

    Reply
  • Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

    Reply
  • laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

    Reply
  • laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

    Reply
  • cari penyakit ustad ni.

    Reply
  • cari penyakit ustad ni.

    Reply
  • pergh…. lawonya….

    Reply
  • bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

    Reply
  • bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

    Reply
  • Check laki masing masing

    Reply
  • Check laki masing masing

    Reply
  • Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

    Reply
  • Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

    Reply
  • Tunggu ujian DNA, kalau sah perempuan.. confirm bekas dekan tu kalah malu :D

    Reply
  • Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

    Reply
  • Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

    Reply

Berikan Pandangan Anda Di Sini!

Sila gunakan personal name sahaja semasa meninggalkan komen. Jangan menggunakan keyword yang anda target sebagai ganti nama kerana ianya seperti "spammy". Saya lebih suka jika anda meninggalkan komen menggunakan nama sebenar. Sekiranya anda ingin melakukan link building, sila submit artikel anda di http://bookmark.hatiputera.com

CommentLuv badge