PANAS!!! SRI WANI SAH PEREMPUAN

sri wani

KUALA LUMPUR – Teka-teki berhubung jantina pengusaha produk kecantikan, Sri Wani Choo Abdullah, akhirnya terungkai dengan pengesahan bahawa dia adalah seorang perempuan dan bukan lelaki kacak.

Pengesahan itu dibuat secara eksklusif kepada Sinar Harian oleh ibu saudara Sri Wani, Connie Chee, 45, seorang kerani di sebuah syarikat swasta, di sini, semalam.

Connie memberitahu, Sri Wani diserahkan kepada ibu bapanya (Connie) sejak lahir dan anak saudaranya itu membesar sebagai seorang perempuan.

“Sampai bila-bila pun dia tetap perempuan kerana itu adalah dia. Saya ada bukti kukuh. Saya dan adik-beradik lain membesar bersamanya, malah saya yang mandikan dia.

“Dari kecil sampai sekarang, Sri Wani tidak rahsiakan apa-apa dengan saya. (Oleh itu) hentikanlah fitnah. Kasihankan dia,” katanya dalam nada sedih mengenangkan nasib Sri Wani. – sinarharian.com.my

155 thoughts on “PANAS!!! SRI WANI SAH PEREMPUAN

  1. setiap yag ragu perlu buat selidikan baru org tahu benar atau tidak ;)

  2. kesian dituduh lelaki. dosa fitnah ni lebih besar daripada membunuh
    Amirez recently posted…Subway Baru Kazakhstan yang Canggih dan BersihMy Profile

  3. tak tau ckp apa..tapi tak elok memfitnah juga kan
    puteri kasih recently posted…TV3 Tersilap Menyiar Adegan Bogel Emile HirschMy Profile

  4. Wow ! … ini cerita 'Transformer 4' ni …. lebih hebat dari Transformer 1, 2 dan 3 … hehehe … bila nak ditayangkan diMalaysia ? :D
    benjy recently posted…‘SEX GAY’ DI KALANGAN LELAKI KACAKMy Profile

  5. kita masiih tak tahu lagi benda ni..so..tunggu dan lihat ajelah..
    titan recently posted…Komisen ke 53 dari Text Link AdsMy Profile

  6. Mohd Nor Seman Saiful says:

    Hanya allah yang tahu.

  7. Mohd Nor Seman Saiful says:

    Hanya allah yang tahu.

  8. Anom Noor Aqmal says:

    selidik dulu..jgn tuduh sembarangan..

  9. Anom Noor Aqmal says:

    selidik dulu..jgn tuduh sembarangan..

  10. Zai Ashquqis says:

    terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

  11. Zai Ashquqis says:

    terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

  12. One's Austenite says:

    Setahun lebih hdup bersama xkan xleh tahu laki ke pompuan..

  13. One's Austenite says:

    Setahun lebih hdup bersama xkan xleh tahu laki ke pompuan..

  14. Norliza Satar says:

    bebanyak brsabar, itu dugaan dr allah untuk umatnya yg lemah……

  15. Norliza Satar says:

    bebanyak brsabar, itu dugaan dr allah untuk umatnya yg lemah……

  16. ape citer sebenarnye ni?

  17. ape citer sebenarnye ni?

  18. Noraliza Alias says:

    Sian dia kan zai…

  19. Noraliza Alias says:

    Sian dia kan zai…

  20. Che Puteh Osman says:

    ada jugak mcm ni isyh2

  21. Che Puteh Osman says:

    ada jugak mcm ni isyh2

  22. Adinda Wawa says:

    kompius aku…erkkkk……..

  23. Adinda Wawa says:

    kompius aku…erkkkk……..

  24. Khaizuran Ismail says:

    sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

  25. Khaizuran Ismail says:

    sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

  26. takkanlah tak boleh nampak,dah jadi bini.apa lah nak jadi.

  27. takkanlah tak boleh nampak,dah jadi bini.apa lah nak jadi.

  28. Hairil Ibrahim says:

    manusia pon blh tahu lah….

  29. Hairil Ibrahim says:

    manusia pon blh tahu lah….

  30. Misni Misran says:

    Pelik la laki tu. Mesti tak tau dan Sri Wani bosan je dgn dia

  31. Misni Misran says:

    Pelik la laki tu. Mesti tak tau dan Sri Wani bosan je dgn dia

  32. Kamarul Razak says:

    alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

  33. Kamarul Razak says:

    alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

  34. Maswan Adnan Ani says:

    Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

  35. Maswan Adnan Ani says:

    Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

  36. Maznah Mohd Amin says:

    saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

  37. Maznah Mohd Amin says:

    saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

  38. Wantailoon Wtl says:

    Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

  39. Wantailoon Wtl says:

    Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

  40. dunia dunia

  41. dunia dunia

  42. Maswan Adnan Ani .maybe minta dia jawab lah..kita pun tak tau

  43. Maswan Adnan Ani .maybe minta dia jawab lah..kita pun tak tau

  44. Syaima Syaima says:

    nama nye dekan falkuti **** tpi emm,,, otak, macam ****.

  45. Syaima Syaima says:

    nama nye dekan falkuti **** tpi emm,,, otak, macam ****.

  46. Layla Mahmood says:

    Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

  47. Layla Mahmood says:

    Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

  48. dah ada 3 bini mustahil tak tahu yang mana satu original ngan yang tiruan…..

  49. Khairul Azmi says:

    sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

  50. Khairul Azmi says:

    sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

  51. Muslim Bisnes says:

    Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

  52. Muslim Bisnes says:

    Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

  53. Sheikh Azman says:

    mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

  54. Sheikh Azman says:

    mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

  55. sore throat remedies says:

    Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any tips? Thanks a lot!

  56. Noreezza Sarip says:

    sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

  57. Noreezza Sarip says:

    sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

  58. Azizah Zulkifli says:

    dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

  59. Azizah Zulkifli says:

    dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

  60. amboi kpl x baik ckp mcm 2…..x pe lelaki boleh buka cawangan

  61. amboi kpl x baik ckp mcm 2…..x pe lelaki boleh buka cawangan

  62. emm…tu puan sri yg buka pusat kecantikan die kat jusco au2 tu ke?

  63. emm…tu puan sri yg buka pusat kecantikan die kat jusco au2 tu ke?

  64. mcm mana nak baca ni iklan kat sebelah ni. Mesra skit la dengan pelanggan

  65. Khairul Zamri says:

    bodoh punya suami…munkin suami dia tu kaki pondan kan.hahahahah.

  66. Khairul Zamri says:

    bodoh punya suami…munkin suami dia tu kaki pondan kan.hahahahah.

  67. Khairul Zamri says:

    suami dia gila pondan

  68. Khairul Zamri says:

    suami dia gila pondan

  69. Tajudin Selamat says:

    ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

  70. Tajudin Selamat says:

    ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

  71. Sanah Tuasin says:

    Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

  72. Sanah Tuasin says:

    Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

  73. lelaki tu sebenarnya diabetes kronik. Barang tak naik kata bini tu jantan. Itulah kerjanya mengaibkan org. Nak cerai…cerai je lah. Aku sentiasa menantimu Sri Wani.

  74. Mohd Rais Bador says:

    ni mesti nk tambah cawangan jd yg lama nk disingkirkan ler tu

  75. Mohd Rais Bador says:

    ni mesti nk tambah cawangan jd yg lama nk disingkirkan ler tu

  76. Mack Ivonne Idang says:

    goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

  77. Mack Ivonne Idang says:

    goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

  78. talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

  79. talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

  80. Zulkifli Bin Abas Zulkifli says:

    teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

  81. Zulkifli Bin Abas Zulkifli says:

    teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

  82. Mack Ivonne Idang says:

    idiot kan kion IQ dia 0.00 ni buduh tahap gaban

  83. Mack Ivonne Idang says:

    idiot kan kion IQ dia 0.00 ni buduh tahap gaban

  84. Miera Munirah says:

    suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

  85. Miera Munirah says:

    suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

  86. ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

  87. ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

  88. Layla Mahmood says:

    En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

  89. Layla Mahmood says:

    En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

  90. Ir Valen R. Abell says:

    hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

  91. Ir Valen R. Abell says:

    hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

  92. Norliza Ayob says:

    pembetulan puan Norliza Satar : hamba bukan umat. wallahua'lam..

  93. Norliza Ayob says:

    pembetulan puan Norliza Satar : hamba bukan umat. wallahua'lam..

  94. elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

  95. elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

  96. Leena Roslan says:

    DEKAN pun BONGOK jugak… dah sedap2… puiiiii

  97. Leena Roslan says:

    DEKAN pun BONGOK jugak… dah sedap2… puiiiii

  98. Leena Roslan sy sokong anda

  99. Leena Roslan sy sokong anda

  100. trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

  101. trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

  102. Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

  103. Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

  104. Lina Ed E tanya dekan tu bini dia ada halkum x dekan ni rabun kot kot

  105. Lina Ed E tanya dekan tu bini dia ada halkum x dekan ni rabun kot kot

  106. kahwin je ramai tp halkum bini sndiri pun x dpt beza

  107. kahwin je ramai tp halkum bini sndiri pun x dpt beza

  108. Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

  109. Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

  110. Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

  111. Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

  112. Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

  113. Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

  114. Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

  115. Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

  116. masti kena wat dna br tau ni wani sndiri pun takut nak wat dna

  117. Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

  118. masti kena wat dna br tau ni wani sndiri pun takut nak wat dna

  119. Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

  120. masti berani wat dna

  121. masti berani wat dna

  122. skarang ni benda tiruan banyak bini pun bleh tiruan ke

  123. skarang ni benda tiruan banyak bini pun bleh tiruan ke

  124. tAK NAK BG JE KAT SIFU NI. tAU LAH NAK CHECK CAMNE.

  125. Norliza Norbi says:

    wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

  126. Norliza Norbi says:

    wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

  127. Zamsyam Gooner says:

    cari alasan nak kawen baru lh tu..hahaha.

  128. Zamsyam Gooner says:

    cari alasan nak kawen baru lh tu..hahaha.

  129. Cikaro Ringgo Cikaro Ringgo says:

    bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

  130. Cikaro Ringgo Cikaro Ringgo says:

    bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

  131. sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

  132. sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

  133. Argonzales Torres says:

    Kesian kt dia

  134. Argonzales Torres says:

    Kesian kt dia

  135. Kpdnkk Kota Bharu says:

    Men lam gelap kn..

  136. Kpdnkk Kota Bharu says:

    Men lam gelap kn..

  137. Aladin Ibrahim says:

    Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

  138. Aladin Ibrahim says:

    Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

  139. Remey Harada says:

    laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

  140. Remey Harada says:

    laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

  141. Rosli Marzuki says:

    cari penyakit ustad ni.

  142. Rosli Marzuki says:

    cari penyakit ustad ni.

  143. pergh…. lawonya….

  144. Siti Normah says:

    bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

  145. Siti Normah says:

    bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

  146. Rossalina Rayhman says:

    Check laki masing masing

  147. Rossalina Rayhman says:

    Check laki masing masing

  148. Rosyeila Hamdani says:

    Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

  149. Rosyeila Hamdani says:

    Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

  150. aidanatasya says:

    Tunggu ujian DNA, kalau sah perempuan.. confirm bekas dekan tu kalah malu :D

  151. Rosyeila Hamdani says:

    Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

  152. Rosyeila Hamdani says:

    Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge