PANAS!!! SRI WANI SAH PEREMPUAN

sri wani

KUALA LUMPUR – Teka-teki berhubung jantina pengusaha produk kecantikan, Sri Wani Choo Abdullah, akhirnya terungkai dengan pengesahan bahawa dia adalah seorang perempuan dan bukan lelaki kacak.

Pengesahan itu dibuat secara eksklusif kepada Sinar Harian oleh ibu saudara Sri Wani, Connie Chee, 45, seorang kerani di sebuah syarikat swasta, di sini, semalam.

Connie memberitahu, Sri Wani diserahkan kepada ibu bapanya (Connie) sejak lahir dan anak saudaranya itu membesar sebagai seorang perempuan.

“Sampai bila-bila pun dia tetap perempuan kerana itu adalah dia. Saya ada bukti kukuh. Saya dan adik-beradik lain membesar bersamanya, malah saya yang mandikan dia.

“Dari kecil sampai sekarang, Sri Wani tidak rahsiakan apa-apa dengan saya. (Oleh itu) hentikanlah fitnah. Kasihankan dia,” katanya dalam nada sedih mengenangkan nasib Sri Wani. – sinarharian.com.my

Comments

  1. Khaizuran Ismail says

    sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

  2. Khaizuran Ismail says

    sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

  3. Maswan Adnan Ani says

    Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

  4. Maswan Adnan Ani says

    Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

  5. Layla Mahmood says

    Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

  6. Layla Mahmood says

    Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

  7. says

    Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

  8. says

    Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

  9. says

    Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any tips? Thanks a lot!

  10. Noreezza Sarip says

    sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

  11. Noreezza Sarip says

    sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

  12. pria gagah says

    lelaki tu sebenarnya diabetes kronik. Barang tak naik kata bini tu jantan. Itulah kerjanya mengaibkan org. Nak cerai…cerai je lah. Aku sentiasa menantimu Sri Wani.

  13. Mack Ivonne Idang says

    goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

  14. Mack Ivonne Idang says

    goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

  15. Kion Ric says

    talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

  16. Kion Ric says

    talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

  17. Miera Munirah says

    suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

  18. Miera Munirah says

    suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

  19. Mimi Noli says

    ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

  20. Mimi Noli says

    ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

  21. Layla Mahmood says

    En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

  22. Layla Mahmood says

    En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

  23. Ir Valen R. Abell says

    hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

  24. Ir Valen R. Abell says

    hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

  25. says

    elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

  26. says

    elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

  27. Lina Ed E says

    Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

  28. Lina Ed E says

    Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

  29. Cikaro Ringgo Cikaro Ringgo says

    bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

  30. Cikaro Ringgo Cikaro Ringgo says

    bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

  31. says

    Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

  32. says

    Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

  33. says

    Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

  34. says

    Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

  35. says

    Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

  36. says

    Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge