Newsletter subscribe

tempatan

PANAS!!! SRI WANI SAH PEREMPUAN

Posted: 10 April, 2012 at 10:54 am   /   by   /   comments (156)

sri wani

KUALA LUMPUR – Teka-teki berhubung jantina pengusaha produk kecantikan, Sri Wani Choo Abdullah, akhirnya terungkai dengan pengesahan bahawa dia adalah seorang perempuan dan bukan lelaki kacak.

Pengesahan itu dibuat secara eksklusif kepada Sinar Harian oleh ibu saudara Sri Wani, Connie Chee, 45, seorang kerani di sebuah syarikat swasta, di sini, semalam.

Connie memberitahu, Sri Wani diserahkan kepada ibu bapanya (Connie) sejak lahir dan anak saudaranya itu membesar sebagai seorang perempuan.

“Sampai bila-bila pun dia tetap perempuan kerana itu adalah dia. Saya ada bukti kukuh. Saya dan adik-beradik lain membesar bersamanya, malah saya yang mandikan dia.

“Dari kecil sampai sekarang, Sri Wani tidak rahsiakan apa-apa dengan saya. (Oleh itu) hentikanlah fitnah. Kasihankan dia,” katanya dalam nada sedih mengenangkan nasib Sri Wani. – sinarharian.com.my

Comments (156)

write a comment

Name E-mail Website Comment

CommentLuv badge

  • 10 April, 2012 at 10:25 pm suri

    setiap yag ragu perlu buat selidikan baru org tahu benar atau tidak ;)

    Reply
  • 11 April, 2012 at 6:46 am Amirez

    kesian dituduh lelaki. dosa fitnah ni lebih besar daripada membunuh
    Amirez recently posted…Subway Baru Kazakhstan yang Canggih dan BersihMy Profile

    Reply
  • 11 April, 2012 at 6:59 am puteri kasih

    tak tau ckp apa..tapi tak elok memfitnah juga kan
    puteri kasih recently posted…TV3 Tersilap Menyiar Adegan Bogel Emile HirschMy Profile

    Reply
    • 11 April, 2012 at 7:01 am hatiputera

      memang tak elok kalau menfitnah….

      Reply
  • 11 April, 2012 at 7:17 am benjy

    Wow ! … ini cerita 'Transformer 4' ni …. lebih hebat dari Transformer 1, 2 dan 3 … hehehe … bila nak ditayangkan diMalaysia ? :D
    benjy recently posted…‘SEX GAY’ DI KALANGAN LELAKI KACAKMy Profile

    Reply
  • 12 April, 2012 at 2:03 am titan
    Twitter:

    kita masiih tak tahu lagi benda ni..so..tunggu dan lihat ajelah..
    titan recently posted…Komisen ke 53 dari Text Link AdsMy Profile

    Reply
  • 13 April, 2012 at 3:17 pm Mohd Nor Seman Saiful

    Hanya allah yang tahu.

    Reply
  • 13 April, 2012 at 3:17 pm Mohd Nor Seman Saiful

    Hanya allah yang tahu.

    Reply
  • 13 April, 2012 at 3:51 pm Anom Noor Aqmal

    selidik dulu..jgn tuduh sembarangan..

    Reply
  • 13 April, 2012 at 3:51 pm Anom Noor Aqmal

    selidik dulu..jgn tuduh sembarangan..

    Reply
  • 13 April, 2012 at 4:46 pm Zai Ashquqis

    terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

    Reply
  • 13 April, 2012 at 4:46 pm Zai Ashquqis

    terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

    Reply
  • 13 April, 2012 at 6:53 pm One's Austenite

    Setahun lebih hdup bersama xkan xleh tahu laki ke pompuan..

    Reply
  • 13 April, 2012 at 6:53 pm One's Austenite

    Setahun lebih hdup bersama xkan xleh tahu laki ke pompuan..

    Reply
  • 13 April, 2012 at 11:00 pm Norliza Satar

    bebanyak brsabar, itu dugaan dr allah untuk umatnya yg lemah……

    Reply
  • 13 April, 2012 at 11:00 pm Norliza Satar

    bebanyak brsabar, itu dugaan dr allah untuk umatnya yg lemah……

    Reply
  • 14 April, 2012 at 2:47 am Lia Stylo

    ape citer sebenarnye ni?

    Reply
  • 14 April, 2012 at 2:47 am Lia Stylo

    ape citer sebenarnye ni?

    Reply
  • 14 April, 2012 at 3:31 am Noraliza Alias

    Sian dia kan zai…

    Reply
  • 14 April, 2012 at 3:31 am Noraliza Alias

    Sian dia kan zai…

    Reply
  • 14 April, 2012 at 4:02 am Che Puteh Osman

    ada jugak mcm ni isyh2

    Reply
  • 14 April, 2012 at 4:02 am Che Puteh Osman

    ada jugak mcm ni isyh2

    Reply
  • 14 April, 2012 at 6:07 am Adinda Wawa

    kompius aku…erkkkk……..

    Reply
  • 14 April, 2012 at 6:07 am Adinda Wawa

    kompius aku…erkkkk……..

    Reply
  • 14 April, 2012 at 9:17 am Khaizuran Ismail

    sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

    Reply
  • 14 April, 2012 at 9:17 am Khaizuran Ismail

    sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

    Reply
  • 14 April, 2012 at 11:23 pm Nor Ziana

    takkanlah tak boleh nampak,dah jadi bini.apa lah nak jadi.

    Reply
  • 14 April, 2012 at 11:23 pm Nor Ziana

    takkanlah tak boleh nampak,dah jadi bini.apa lah nak jadi.

    Reply
  • 15 April, 2012 at 1:01 am Hairil Ibrahim

    manusia pon blh tahu lah….

    Reply
  • 15 April, 2012 at 1:01 am Hairil Ibrahim

    manusia pon blh tahu lah….

    Reply
  • 15 April, 2012 at 1:04 am Misni Misran

    Pelik la laki tu. Mesti tak tau dan Sri Wani bosan je dgn dia

    Reply
  • 15 April, 2012 at 1:04 am Misni Misran

    Pelik la laki tu. Mesti tak tau dan Sri Wani bosan je dgn dia

    Reply
  • 15 April, 2012 at 1:49 am Kamarul Razak

    alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

    Reply
  • 15 April, 2012 at 1:49 am Kamarul Razak

    alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

    Reply
  • 15 April, 2012 at 2:17 am Maswan Adnan Ani

    Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

    Reply
  • 15 April, 2012 at 2:17 am Maswan Adnan Ani

    Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

    Reply
  • 15 April, 2012 at 3:11 am Maznah Mohd Amin

    saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

    Reply
  • 15 April, 2012 at 3:11 am Maznah Mohd Amin

    saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

    Reply
  • 15 April, 2012 at 5:39 am Wantailoon Wtl

    Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

    Reply
  • 15 April, 2012 at 5:39 am Wantailoon Wtl

    Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

    Reply
  • 15 April, 2012 at 6:07 am Rossa Razi

    dunia dunia

    Reply
  • 15 April, 2012 at 6:07 am Rossa Razi

    dunia dunia

    Reply
  • 15 April, 2012 at 6:09 am Rossa Razi

    Maswan Adnan Ani .maybe minta dia jawab lah..kita pun tak tau

    Reply
  • 15 April, 2012 at 6:09 am Rossa Razi

    Maswan Adnan Ani .maybe minta dia jawab lah..kita pun tak tau

    Reply
  • 15 April, 2012 at 6:41 am Syaima Syaima

    nama nye dekan falkuti **** tpi emm,,, otak, macam ****.

    Reply
  • 15 April, 2012 at 6:41 am Syaima Syaima

    nama nye dekan falkuti **** tpi emm,,, otak, macam ****.

    Reply
  • 15 April, 2012 at 10:59 am Layla Mahmood

    Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

    Reply
  • 15 April, 2012 at 10:59 am Layla Mahmood

    Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

    Reply
  • 15 April, 2012 at 8:13 pm izanie_178

    dah ada 3 bini mustahil tak tahu yang mana satu original ngan yang tiruan…..

    Reply
  • 15 April, 2012 at 2:45 pm Khairul Azmi

    sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

    Reply
  • 15 April, 2012 at 2:45 pm Khairul Azmi

    sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

    Reply
  • 15 April, 2012 at 3:10 pm Muslim Bisnes

    Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

    Reply
  • 15 April, 2012 at 3:10 pm Muslim Bisnes

    Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

    Reply
  • 15 April, 2012 at 4:18 pm Sheikh Azman

    mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

    Reply
  • 15 April, 2012 at 4:18 pm Sheikh Azman

    mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

    Reply
  • 16 April, 2012 at 8:29 am sore throat remedies

    Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any tips? Thanks a lot!

    Reply
  • 16 April, 2012 at 7:39 am Noreezza Sarip

    sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

    Reply
  • 16 April, 2012 at 7:39 am Noreezza Sarip

    sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

    Reply
  • 16 April, 2012 at 7:57 am Azizah Zulkifli

    dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

    Reply
  • 16 April, 2012 at 7:57 am Azizah Zulkifli

    dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

    Reply
  • 16 April, 2012 at 9:22 am Zairol Zai

    amboi kpl x baik ckp mcm 2…..x pe lelaki boleh buka cawangan

    Reply
  • 16 April, 2012 at 9:22 am Zairol Zai

    amboi kpl x baik ckp mcm 2…..x pe lelaki boleh buka cawangan

    Reply
  • 16 April, 2012 at 10:09 am Lina Ed E

    emm…tu puan sri yg buka pusat kecantikan die kat jusco au2 tu ke?

    Reply
  • 16 April, 2012 at 10:09 am Lina Ed E

    emm…tu puan sri yg buka pusat kecantikan die kat jusco au2 tu ke?

    Reply
  • 16 April, 2012 at 7:20 pm mie

    mcm mana nak baca ni iklan kat sebelah ni. Mesra skit la dengan pelanggan

    Reply
  • 16 April, 2012 at 1:33 pm Khairul Zamri

    bodoh punya suami…munkin suami dia tu kaki pondan kan.hahahahah.

    Reply
  • 16 April, 2012 at 1:33 pm Khairul Zamri

    bodoh punya suami…munkin suami dia tu kaki pondan kan.hahahahah.

    Reply
  • 16 April, 2012 at 1:33 pm Khairul Zamri

    suami dia gila pondan

    Reply
  • 16 April, 2012 at 1:33 pm Khairul Zamri

    suami dia gila pondan

    Reply
  • 16 April, 2012 at 3:49 pm Tajudin Selamat

    ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

    Reply
  • 16 April, 2012 at 3:49 pm Tajudin Selamat

    ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

    Reply
  • 16 April, 2012 at 4:53 pm Sanah Tuasin

    Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

    Reply
  • 16 April, 2012 at 4:53 pm Sanah Tuasin

    Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:17 am pria gagah

    lelaki tu sebenarnya diabetes kronik. Barang tak naik kata bini tu jantan. Itulah kerjanya mengaibkan org. Nak cerai…cerai je lah. Aku sentiasa menantimu Sri Wani.

    Reply
  • 16 April, 2012 at 11:36 pm Mohd Rais Bador

    ni mesti nk tambah cawangan jd yg lama nk disingkirkan ler tu

    Reply
  • 16 April, 2012 at 11:36 pm Mohd Rais Bador

    ni mesti nk tambah cawangan jd yg lama nk disingkirkan ler tu

    Reply
  • 17 April, 2012 at 12:41 am Mack Ivonne Idang

    goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

    Reply
  • 17 April, 2012 at 12:41 am Mack Ivonne Idang

    goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:04 am Kion Ric

    talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:04 am Kion Ric

    talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:09 am Zulkifli Bin Abas Zulkifli

    teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:09 am Zulkifli Bin Abas Zulkifli

    teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:19 am Mack Ivonne Idang

    idiot kan kion IQ dia 0.00 ni buduh tahap gaban

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:19 am Mack Ivonne Idang

    idiot kan kion IQ dia 0.00 ni buduh tahap gaban

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:28 am Miera Munirah

    suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

    Reply
  • 17 April, 2012 at 1:28 am Miera Munirah

    suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

    Reply
  • 17 April, 2012 at 4:21 am Mimi Noli

    ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

    Reply
  • 17 April, 2012 at 4:21 am Mimi Noli

    ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

    Reply
  • 17 April, 2012 at 5:57 am Layla Mahmood

    En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

    Reply
  • 17 April, 2012 at 5:57 am Layla Mahmood

    En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

    Reply
  • 17 April, 2012 at 12:51 pm Ir Valen R. Abell

    hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

    Reply
  • 17 April, 2012 at 12:51 pm Ir Valen R. Abell

    hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

    Reply
  • 18 April, 2012 at 9:36 am Norliza Ayob

    pembetulan puan Norliza Satar : hamba bukan umat. wallahua'lam..

    Reply
  • 18 April, 2012 at 9:36 am Norliza Ayob

    pembetulan puan Norliza Satar : hamba bukan umat. wallahua'lam..

    Reply
  • 18 April, 2012 at 10:26 am Kak Rose

    elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

    Reply
  • 18 April, 2012 at 10:26 am Kak Rose

    elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

    Reply
  • 18 April, 2012 at 10:28 am Leena Roslan

    DEKAN pun BONGOK jugak… dah sedap2… puiiiii

    Reply
  • 18 April, 2012 at 10:28 am Leena Roslan

    DEKAN pun BONGOK jugak… dah sedap2… puiiiii

    Reply
  • 18 April, 2012 at 10:29 am Kak Rose

    Leena Roslan sy sokong anda

    Reply
  • 18 April, 2012 at 10:29 am Kak Rose

    Leena Roslan sy sokong anda

    Reply
  • 19 April, 2012 at 12:45 am Wan Armizi

    trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

    Reply
  • 19 April, 2012 at 12:45 am Wan Armizi

    trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:01 am Boss Taman

    Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:01 am Boss Taman

    Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:03 am Boss Taman

    Lina Ed E tanya dekan tu bini dia ada halkum x dekan ni rabun kot kot

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:03 am Boss Taman

    Lina Ed E tanya dekan tu bini dia ada halkum x dekan ni rabun kot kot

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:06 am Boss Taman

    kahwin je ramai tp halkum bini sndiri pun x dpt beza

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:06 am Boss Taman

    kahwin je ramai tp halkum bini sndiri pun x dpt beza

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:09 am Lina Ed E

    Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:09 am Lina Ed E

    Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:12 am Boss Taman

    Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:12 am Boss Taman

    Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:13 am Boss Taman

    Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:13 am Boss Taman

    Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:15 am Boss Taman

    Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:15 am Boss Taman

    Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:18 am Boss Taman

    masti kena wat dna br tau ni wani sndiri pun takut nak wat dna

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:18 am Lina Ed E

    Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:18 am Boss Taman

    masti kena wat dna br tau ni wani sndiri pun takut nak wat dna

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:18 am Lina Ed E

    Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:21 am Boss Taman

    masti berani wat dna

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:21 am Boss Taman

    masti berani wat dna

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:37 am Boss Taman

    skarang ni benda tiruan banyak bini pun bleh tiruan ke

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:37 am Boss Taman

    skarang ni benda tiruan banyak bini pun bleh tiruan ke

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:46 am Sifu Joe

    tAK NAK BG JE KAT SIFU NI. tAU LAH NAK CHECK CAMNE.

    Reply
  • 19 April, 2012 at 5:35 am Norliza Norbi

    wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

    Reply
  • 19 April, 2012 at 5:35 am Norliza Norbi

    wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

    Reply
  • 19 April, 2012 at 6:16 am Zamsyam Gooner

    cari alasan nak kawen baru lh tu..hahaha.

    Reply
  • 19 April, 2012 at 6:16 am Zamsyam Gooner

    cari alasan nak kawen baru lh tu..hahaha.

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:32 pm Cikaro Ringgo Cikaro Ringgo

    bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

    Reply
  • 19 April, 2012 at 3:32 pm Cikaro Ringgo Cikaro Ringgo

    bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

    Reply
  • 19 April, 2012 at 7:37 pm Fedzy Shah

    sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

    Reply
  • 19 April, 2012 at 7:37 pm Fedzy Shah

    sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

    Reply
  • 20 April, 2012 at 5:19 am Argonzales Torres

    Kesian kt dia

    Reply
  • 20 April, 2012 at 5:19 am Argonzales Torres

    Kesian kt dia

    Reply
  • 20 April, 2012 at 5:54 am Kpdnkk Kota Bharu

    Men lam gelap kn..

    Reply
  • 20 April, 2012 at 5:54 am Kpdnkk Kota Bharu

    Men lam gelap kn..

    Reply
  • 20 April, 2012 at 5:05 pm Aladin Ibrahim

    Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

    Reply
  • 20 April, 2012 at 5:05 pm Aladin Ibrahim

    Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

    Reply
  • 21 April, 2012 at 12:21 am Remey Harada

    laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

    Reply
  • 21 April, 2012 at 12:21 am Remey Harada

    laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

    Reply
  • 21 April, 2012 at 4:01 am Rosli Marzuki

    cari penyakit ustad ni.

    Reply
  • 21 April, 2012 at 4:01 am Rosli Marzuki

    cari penyakit ustad ni.

    Reply
  • 21 April, 2012 at 4:09 pm rasha

    pergh…. lawonya….

    Reply
  • 22 April, 2012 at 1:44 am Siti Normah

    bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

    Reply
  • 22 April, 2012 at 1:44 am Siti Normah

    bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

    Reply
  • 22 April, 2012 at 2:58 am Rossalina Rayhman

    Check laki masing masing

    Reply
  • 22 April, 2012 at 2:58 am Rossalina Rayhman

    Check laki masing masing

    Reply
  • 26 April, 2012 at 6:45 pm Rosyeila Hamdani

    Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

    Reply
  • 26 April, 2012 at 6:45 pm Rosyeila Hamdani

    Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

    Reply
  • Pingback: 4 May, 2012 at 8:13 am Sri Wani Choo Abdullah Sah Perempuan
  • 4 May, 2012 at 4:14 pm aidanatasya

    Tunggu ujian DNA, kalau sah perempuan.. confirm bekas dekan tu kalah malu :D

    Reply
  • 6 May, 2012 at 12:10 pm Rosyeila Hamdani

    Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

    Reply
  • 6 May, 2012 at 12:10 pm Rosyeila Hamdani

    Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

    Reply