PANAS!!! SRI WANI SAH PEREMPUAN

sri wani

KUALA LUMPUR – Teka-teki berhubung jantina pengusaha produk kecantikan, Sri Wani Choo Abdullah, akhirnya terungkai dengan pengesahan bahawa dia adalah seorang perempuan dan bukan lelaki kacak.

Pengesahan itu dibuat secara eksklusif kepada Sinar Harian oleh ibu saudara Sri Wani, Connie Chee, 45, seorang kerani di sebuah syarikat swasta, di sini, semalam.

Connie memberitahu, Sri Wani diserahkan kepada ibu bapanya (Connie) sejak lahir dan anak saudaranya itu membesar sebagai seorang perempuan.

“Sampai bila-bila pun dia tetap perempuan kerana itu adalah dia. Saya ada bukti kukuh. Saya dan adik-beradik lain membesar bersamanya, malah saya yang mandikan dia.

“Dari kecil sampai sekarang, Sri Wani tidak rahsiakan apa-apa dengan saya. (Oleh itu) hentikanlah fitnah. Kasihankan dia,” katanya dalam nada sedih mengenangkan nasib Sri Wani. – sinarharian.com.my

Hati Putera

Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs

145 Comments

  1. terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

  2. terlajak perahu blh berundur..terlajak kata dn perbuatan..diri sendiri yg merana..kesian kt sri wani maruahnya tercalar olh suami sendiri..

  3. sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

  4. sesal dahulu pendapatan sesal kemudian xberguna lg…org tua tu pn mslh gak dh lame kwin br nk kecoh psl tu…xpasal2 bini dpt malu…klu aku saman je…sape soh gatal nk kwin byk sgt…hahahahaha…padan muke….

  5. alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

  6. alasan jantan tu nak cukupkan quota la tu….kan bleh kawin 4…..bleh bangun lg ke 'anu' dia tu nak layan 4 'perigi' tu…

  7. Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

  8. Pelik sungguh…dah setahun kahwin baru tahu bukan perempuan?….setahun tu ada 365 hari…Dia buat apa? Kalau suami orang buta pun tak sampai 1 minit dah tahu…

  9. saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

  10. saje je tu konon x tau, sebenarnya dia ada agenda lain yg dia sorang je tau.

  11. Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

  12. Bila hati dah pudar mcm2 fitnah yg dtg..mesti ada yg tersirat yg kita x tahu..

  13. Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

  14. Kalau dh tk nk tu mcm2 fitnah dilemparkan..sekarang dh tbukti Sri Wani mmg seorang wanita sejati..so..apalg..entah2 bekas suami dia dh ada cawangan lain..saja buat cerita hangat..

  15. dah ada 3 bini mustahil tak tahu yang mana satu original ngan yang tiruan…..

  16. sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

  17. sibuk sgt kot..sampai tengok pun x sempat.apatah lagi nak cek..lagi x de masa….klakar la..

  18. Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

  19. Inilah dunia akhir zaman, penuh dengan fitnah dan kepura-puraan. Orang lebih mudah mempercayai fitnah dr kebenaran. Semoga tuhan lindungi kita dr fitnah dunia….

  20. mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

  21. mana tau..ntah2 da tua ni burung takleh bgn..nak cover katanya bini lelaki..chitt ap punya org da…

  22. Great blog! Do you have any tips for aspiring writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused .. Any tips? Thanks a lot!

  23. sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

  24. sri wani ada lah sahabat sy dlm pniagaan..org2 yg mgenali dia saje tau siapa dia sbenar..sahabat2 ku di luar sana..jgn la kita cuba membuka aib diri ssorg…

  25. dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

  26. dah ramai sgt bini tu …x dan nak check le kut lelaki ke pompuan…hi3

  27. ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

  28. ni semua keje madu2 yang lain..tu le napa kawin ramai..bende alah tu sama je..nak cari yg macamane lagi…

  29. Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

  30. Allah bgi satu nak dua, bgi dua nak tiga, apa kata bersyukur
    dengan apa yang kte ada.

  31. lelaki tu sebenarnya diabetes kronik. Barang tak naik kata bini tu jantan. Itulah kerjanya mengaibkan org. Nak cerai…cerai je lah. Aku sentiasa menantimu Sri Wani.

  32. goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

  33. goshhh this guy is really a Loser… pleaselar if u want to get married again come up with a good reason… the setahun kahwin pun masih tak kenal isteri sendiri ka.. WTH men..

  34. talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

  35. talinggung ba dia ni…mesti ada agenda laini ni. kalau sudah tia mo kasi tau la ba bagus2….dia memalukan org tp diri sendir yg dia malukan..mimang talinggung.

  36. teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

  37. teruknya suami mcm tu, dah puas bersama isteri baru nak tuduh yg bukan2.

  38. suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

  39. suami dia dah tak nak kat dia la tue..tue yg si suami sanggup fitnah sampai mcm tue..cerita si suami tu pon tak logik dah sthn lebih kwin pon tak perasan yg bini tu tue laki ke pompuan..tak pernah tidoq sekali ka? tak bersama ka? pelik aku…

  40. ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

  41. ..semua berlaku krn tiada ILMU. Pertama : Tiada ilmu nikah kawin : bila nak nikah semua serah pd Tok Kadi, janji lafaz nikah je dia tau. Tiada niat nak didik isteri, tiada niat nikah krn nak besarkan umat Rasullulllah. Moga2 mrk berubah..cari ILMU. Susah klu hati spt ikan yg telah mati. Ikan yg hidup di laut tidak akan jd masin tetapi bila sudah mati, cukup dgn sedikit garam, dah terasa , siap utk digoreng jd santapan.

  42. En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

  43. En zairol..ini bkan soal baik atau tdk ckp mcm tu..ini soal maruah seorang wanita..oleh suami sendiri plak..dh stahun baru nk rasa si isteri tu berjantina lelaki..logik kaa..renung2kan..

  44. hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

  45. hahahahahha…satu tahun kawin (365 days)….dia buat apa, xkan xtau….mayb dia tersalah bini…ramai sangat tu, ada yg betul2 lelaki, dia pun lupa…tua suda bha…hahaha

  46. elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

  47. elleh…die dah bosan la tue..nak cerai x tau nak bg alasan aper…x logik langsung..kawen ramai..tapi jantina wife x tau…mustahil org tua nie..

  48. trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

  49. trick nak cr lain ni…sikap pensyarah ni..memberi tanggapan buruk kpd islam ….

  50. Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

  51. Leena Roslan xkan dekan pun boleh bodoh tahap arnab kot
    jgn2 dekan ni nyayok kot

  52. Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

  53. Boss Taman hahaha…laen soklan laen jawapan plak sya dapat ni..awak rabun juga ea? hehehe..

  54. Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

  55. Lina Ed E bkn camtu kak tp memang dekan tu rabun klu x takan la dia pkai spek

  56. Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

  57. Lina Ed E dia ada sallon kat carfour wangsa maju sy pnah keja kat situ dulu

  58. Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

  59. Noraliza Alias nak sian pe dia yg bodoh pi masuk media tu nape kecoh 1 malaysia

  60. Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

  61. Boss Taman agak yg pusat kecantikan kat jusco au2 tu die kot..sbb tgk gmbr kat ats mmg mcm die…die tggi n bsar2 kan…baju die sume lawa2 kan yg die selalu pkai…sbb nama pn Pn Sri yg kat jusco tu…tp die frenly la…suka borak ngan die…

  62. wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

  63. wani bini ke 3.. dh ade pgalaman dgn 2 bini sblum ni.. xkn xleh 'rasa' ori ke x..

  64. bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

  65. bodoh punya jantan dah kawin lama tak tahu bini dia lelaki ke perempuan belajar je tinggi otak letak kat lutut…..

  66. sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

  67. sengal gakk….cmne dh kawin leh ckp bini tu lelaki..tido bilik lain2 ker…

  68. Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

  69. Tah apa2 tah…kawin dah setahun lebih pun xtau laki ke pempuan..belajor jah tinggi bertingkat2…hal mcm ne pun sampai heboh se malaysia.xleh nak selesai cara lain ke? sekarang saper malu?

  70. laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

  71. laki dia dah tua, cakap kata bini tu laki, buta pe punya laki, ni pandangan je.

  72. bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

  73. bila nafsu dah kawal akal dan fikiran…suami2 jgnlah nikah di sepad..n..

  74. Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

  75. Salam kawan2..
    nak sharing sesuatu.Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu
    Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-
    Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR….Suara merdu, bacaan
    tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.Insyaallah puas hati utk si muda mahupun yg sudah berusia … http://ik.my/bacaquran
    .Jika anda x berminat tidak mengapa,mohon share pada teman2 lain yg memerlukan,terima kasih

  76. Pingback: Sri Wani Choo Abdullah Sah Perempuan
  77. Tunggu ujian DNA, kalau sah perempuan.. confirm bekas dekan tu kalah malu :D

  78. Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

  79. Salam Maznah dan rakan2..
    sungguhnya janji Allah tu BENAR,, “Sekiranya engkau membuka satu pintu rezeki org lain, maka ALLAH akan bukakan 10 pintu rezekimu” Pada saya sume org bleh kaya..usaha n BUAT sungguh² pasti berhasil…BUAT SAMPAI JADI…SERIUS nak BUAT SAMA² >> http://ik.my/sempurna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge