LELAKI KACAK BINGUNG

lelaki kacak bingung sepanjang malam tadi kerana masih mengedit-edit theme nie yang kadang kala membosankan aku. Aku bukannya pandai sangat pasal CSS nie, kalau ubah-ubah kod html tu boleh lah sikit-sikit. Ketika aku sedang mengubah-ubah theme thesis nie, boleh hilang pulak google snippet bila aku buat carian lelaki kacak kat google malaysia. Terus aku menggelabah sampai pukul 3 pagi.

Bila dah siap , ada satu masalah yang timbul pulak. Theme yang aku edit tak keluar dan hanya masih seperti sebelum ubah suai. Alahai jam dah menunjukkan pukul 3 pagi. Jadi terpakasalah tido dulu sambil lelaki kacak mengharapkan theme ini akan menjadi seperti yang aku idamkan. Tapi ku sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Ia menjadi tak seperti yang di harapkan.

Jadi aku nak mintak pandangan lelaki kacak semua yang menggunakan thesis nie, kasi tunjuk ajar sikit bagaimana nak ubah koding css supaya heading h1 aku yang bercolour gelap dapat diwarnakan dengan warna yang lebih cerah sikit.Bagaimana nak adjust header tu supaya kedudukannya di atas menu nav . Aku suka struktur web macam blog Kulanz dan blog Mohdisa. cute gitu.

Alahai,,,mengantuknya lelaki kacak nie,,,

• Meet the Author • Hati Putera


Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs


21 comments… add one

  • Susah juga ni! Kalau blogger/blogspot boleh la tolong. Err sebelum buat tak backup dulu ke?
    My recent post Selamat Menyambut Hari Guru

    Reply
    • tak buat,,sebab lambat sangat untuk dapat viewkan apa yang kita ejas

      Reply
  • salam bro..adeiii..x habis2 lelaki kacak ko ye… mls lah nak layan gua dah hilang..huhuhu
    My recent post NENEK 15 CUCU DICEKUP KHALWAT (MAKIN TUA MAKIN MENJADI!)

    Reply
    • hilang apa nyer,,kan bro nyer dah duk 1st page google,,hehehe..pembelajaran tidak akan pernah habis..

      Reply
  • owh..x pnah guna thesis ni..ermm2

    try cri css #h1..mesti adenya..hehe
    My recent post Wordless Wednesday : Nombor Telefon Lelaki Kacak

    Reply
    • terima kasih,,,

      Reply
  • aku tak tahu. sebab tak pernah guna theme ni. haha..
    My recent post Lelaki Kacak dan Gunung Kinabalu

    Reply
    • ok,,nevermind,,

      Reply
  • he semoga kepakara akan ada yg sudi menunjuknya.amin..

    Reply
    • begitulah hendaknya,,,,hehehe

      Reply
  • kenapa bingungg?? hehehe
    My recent post LELAKI KACAK SEORANG CIKGU

    Reply
    • nak tukar heading h1 color dan juga nak letak header kat atas menu,,x jumpa solution..

      Reply
  • Edit thesis n themes?? Alohaiiii..itu la benda yg mak sgttttt takut nak buat. Tak reti pun iya jugak1

    Hahahaha…
    My recent post 2 IN 1 KEK RED VELVET BUAT MY MAK

    Reply
  • Theme thesis pernah pakai dulu dan pening. Jadi malas pakai. hehehe
    My recent post Wordless Wednesday #6 – Mogok Lapar

    Reply
    • thesis simple,,,mesra seo kata orang la,,,

      Reply
  • Hehehe… Rajin edit ye.. Nak pakai thesis anyway syg theme lama :D
    My recent post Hari Pertama Kerja Lelaki Kacak

    Reply
    • memang suka mengedit mencari yang terbaik,,,hehehe

      Reply
  • theme wp memang leceh nak edit

    Reply
  • waa…aku angkat tangan klau mende2 cam nih….aku blogspot jerr…:)

    Reply
    • kalau ada idea ,,share jer,,hehehe

      Reply
  • Haha…sukar membuat sesuatu bila tiada ilmu yg cukup…like me jugak..huhu..blaja dari en google jer byk..haha
    My recent post Haha..Video Best

    Reply

Berikan Pandangan Anda Di Sini!

Sila gunakan personal name sahaja semasa meninggalkan komen. Jangan menggunakan keyword yang anda target sebagai ganti nama kerana ianya seperti "spammy". Saya lebih suka jika anda meninggalkan komen menggunakan nama sebenar. Sekiranya anda ingin melakukan link building, sila submit artikel anda di http://bookmark.hatiputera.com

CommentLuv badge