LELAKI KACAK BINGUNG

lelaki kacak bingung sepanjang malam tadi kerana masih mengedit-edit theme nie yang kadang kala membosankan aku. Aku bukannya pandai sangat pasal CSS nie, kalau ubah-ubah kod html tu boleh lah sikit-sikit. Ketika aku sedang mengubah-ubah theme thesis nie, boleh hilang pulak google snippet bila aku buat carian lelaki kacak kat google malaysia. Terus aku menggelabah sampai pukul 3 pagi.

Bila dah siap , ada satu masalah yang timbul pulak. Theme yang aku edit tak keluar dan hanya masih seperti sebelum ubah suai. Alahai jam dah menunjukkan pukul 3 pagi. Jadi terpakasalah tido dulu sambil lelaki kacak mengharapkan theme ini akan menjadi seperti yang aku idamkan. Tapi ku sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Ia menjadi tak seperti yang di harapkan.

Jadi aku nak mintak pandangan lelaki kacak semua yang menggunakan thesis nie, kasi tunjuk ajar sikit bagaimana nak ubah koding css supaya heading h1 aku yang bercolour gelap dapat diwarnakan dengan warna yang lebih cerah sikit.Bagaimana nak adjust header tu supaya kedudukannya di atas menu nav . Aku suka struktur web macam blog Kulanz dan blog Mohdisa. cute gitu.

Alahai,,,mengantuknya lelaki kacak nie,,,

Hati Putera

Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs

22 Comments

    • tak buat,,sebab lambat sangat untuk dapat viewkan apa yang kita ejas

    • hilang apa nyer,,kan bro nyer dah duk 1st page google,,hehehe..pembelajaran tidak akan pernah habis..

  1. kenapa bingungg?? hehehe
    My recent post LELAKI KACAK SEORANG CIKGU

    • nak tukar heading h1 color dan juga nak letak header kat atas menu,,x jumpa solution..

  2. Edit thesis n themes?? Alohaiiii..itu la benda yg mak sgttttt takut nak buat. Tak reti pun iya jugak1

    Hahahaha…
    My recent post 2 IN 1 KEK RED VELVET BUAT MY MAK

  3. Hehehe… Rajin edit ye.. Nak pakai thesis anyway syg theme lama :D
    My recent post Hari Pertama Kerja Lelaki Kacak

  4. Pingback: BULAN REJAB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge