LELAKI KACAK BINGUNG

by Rossaimi Ramlan on 16 May, 2012

lelaki kacak bingung sepanjang malam tadi kerana masih mengedit-edit theme nie yang kadang kala membosankan aku. Aku bukannya pandai sangat pasal CSS nie, kalau ubah-ubah kod html tu boleh lah sikit-sikit. Ketika aku sedang mengubah-ubah theme thesis nie, boleh hilang pulak google snippet bila aku buat carian lelaki kacak kat google malaysia. Terus aku menggelabah sampai pukul 3 pagi.

Bila dah siap , ada satu masalah yang timbul pulak. Theme yang aku edit tak keluar dan hanya masih seperti sebelum ubah suai. Alahai jam dah menunjukkan pukul 3 pagi. Jadi terpakasalah tido dulu sambil lelaki kacak mengharapkan theme ini akan menjadi seperti yang aku idamkan. Tapi ku sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Ia menjadi tak seperti yang di harapkan.

Jadi aku nak mintak pandangan lelaki kacak semua yang menggunakan thesis nie, kasi tunjuk ajar sikit bagaimana nak ubah koding css supaya heading h1 aku yang bercolour gelap dapat diwarnakan dengan warna yang lebih cerah sikit.Bagaimana nak adjust header tu supaya kedudukannya di atas menu nav . Aku suka struktur web macam blog Kulanz dan blog Mohdisa. cute gitu.

Alahai,,,mengantuknya lelaki kacak nie,,,

Artikel ini ditulis oleh...

– Saya telah menulis sebanyak 935 artikel di Hatiputera.

Nama saya ialah Rossaimi Ramlan. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Hubungi saya

Previous post:

Next post: