Jana pendapatan online tanpa modal

by Rossaimi Ramlan on 22 September, 2012

Jana pendapatan online tanpa modal. Mungkinkah anda seorang yang tercari-cari bagaimana menjana pendapatan secara online tanpa menggunakan modal. Jika anda kurang berminat dengan artikel seperti ini sila abaikan tetapi kalau anda lebih berminat tentang pelaburan, bolehlah baca artikel berkenaan pelaburan ASB. Berbalik semula pada topik di atas, Sebenarnya ialah dengan mempromosikan iklan dari SAYS boleh menjana pendapatan sampingan di internet setiap bulan. Program Says ini sebenarnya sudah lama tetapi aku hanya baru mengetahuinya pada 7 september tempohari.

Pendaftaran pada 7 September 2012 dapat RM5 ativate account

Bagaimana menjana pendapatan online tanpa modal melalui Says

Bukan susah sangat untuk menjana pendapatan online melalui program says ini. Pada zaman sekarang boleh dikatakan setiap orang mempunyai facebook atau twitter dan semakin ramai yang menggunakan blog sebagai media penghubung atau informasi. Share kan sahaja iklan promosi anda ke facebook, twitter, blog dan seumpamanya dengan syarat anda mempunyai ramai follower dan pembaca setia. Aku yang tak ramai peminat pun boleh dapat seperti dibawah dalam masa dua minggu.

Kalau anda nak cuba boleh daftar di SINI.

Lepas tu Sign Up dan create account. Boleh daftar melalui akaun facebook. Selepas itu ikut arahan pengisian di Form. Dah siap daftar , korang cari lah menu bar yang bertulis SPECIALS dan klik lah. Carilah yang belum tulis Completed.

Jom cari survey kat sini dan dapatkan duit poket lebih!
Kalau tak faham sila tanya diruangan komen ..TQ

Artikel ini ditulis oleh...

– Saya telah menulis sebanyak 935 artikel di Hatiputera.

Nama saya ialah Rossaimi Ramlan. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Hubungi saya

Previous post:

Next post: