Jana pendapatan online tanpa modal

Jana pendapatan online tanpa modal. Mungkinkah anda seorang yang tercari-cari bagaimana menjana pendapatan secara online tanpa menggunakan modal. Jika anda kurang berminat dengan artikel seperti ini sila abaikan tetapi kalau anda lebih berminat tentang pelaburan, bolehlah baca artikel berkenaan pelaburan ASB. Berbalik semula pada topik di atas, Sebenarnya ialah dengan mempromosikan iklan dari SAYS boleh menjana pendapatan sampingan di internet setiap bulan. Program Says ini sebenarnya sudah lama tetapi aku hanya baru mengetahuinya pada 7 september tempohari.

Pendaftaran pada 7 September 2012 dapat RM5 ativate account

Bagaimana menjana pendapatan online tanpa modal melalui Says

Bukan susah sangat untuk menjana pendapatan online melalui program says ini. Pada zaman sekarang boleh dikatakan setiap orang mempunyai facebook atau twitter dan semakin ramai yang menggunakan blog sebagai media penghubung atau informasi. Share kan sahaja iklan promosi anda ke facebook, twitter, blog dan seumpamanya dengan syarat anda mempunyai ramai follower dan pembaca setia. Aku yang tak ramai peminat pun boleh dapat seperti dibawah dalam masa dua minggu.

Kalau anda nak cuba boleh daftar di SINI.

Lepas tu Sign Up dan create account. Boleh daftar melalui akaun facebook. Selepas itu ikut arahan pengisian di Form. Dah siap daftar , korang cari lah menu bar yang bertulis SPECIALS dan klik lah. Carilah yang belum tulis Completed.

Jom cari survey kat sini dan dapatkan duit poket lebih!
Kalau tak faham sila tanya diruangan komen ..TQ

• Meet the Author • Hati Putera


Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs


30 comments… add one

  • Kena modal kos internet jer la :D
    anif recently posted…Misi Mengurangkan Java Script Pada BlogMy Profile

    Reply
  • byk bisnes boleh buat duit tanpa modal di internet ni…yg penting pandai ambil peluang

    Reply
  • Jaid pengen ikut bergabung ni, itung2 bisa dapat penghasilan juga darinya
    thanks buat infonya mas bro
    Ramzi recently posted…Cara Membuat Artikel Terkait / Related Post di BlogMy Profile

    Reply
  • mana ada tanpa modal…internet kena modal gak tu.blog kena bayar domain dgn hosting gak..huhuhu
    yusri recently posted…Akhirnya Terbuat Juga Sitemap untuk BlogMy Profile

    Reply
  • dah cuba sekali lagi dengan says.my ni..kali ketiga selepas akaun kena suspended…waa..harap kali ni ok la..hehe..
    dzuandiey recently posted…Pemadam Papan Hitam Versi ElektronikMy Profile

    Reply
  • kalau diikutkan memang tak ada jana pendapatan tanpa modal ni. Sebab masih perlu modal untuk bayar broadband. Kecuali la pakai wifi yang selalu free la. Tapi kalau p kedai mamak kurang-kurang kena gak minum segelas teh tarik la. Tapi yang dimaksudkan tanpa modal ialah anda tak perlu keluar modal untuk iklan seperti sewa banner di blog, fb ads, iklan di berita harian, harakah dan sebagainya. itulah yang saya faham tanpa modal

    Reply
  • dah lama aku tak promotesays nih. haha..
    titan recently posted…Malam ini, gua terasa dihargai.My Profile

    Reply
    • ckp apa sahaja semua blh wang masuk saku ;)
      suri recently posted…Kau Berani !My Profile

      Reply
  • Saya dah ikut program ni, masalahnya malas sangat nak buat iklan promosi… satu je yang saya tak berapa berkenaan dengan program ni ialah notifikasi pada email yang terlalu banyak, lain daripada tu, ok… he he he…
    Mama Murai recently posted…Hukum memakai cincin bagi lelakiMy Profile

    Reply
  • Dah daftar lama tapi tak complete isi foam.. kena update nanti..
    nurmisnan recently posted…Blog u dah boleh tukar ke domain sendiriMy Profile

    Reply
  • kautlah selagi blh peluang tak tgu kita..
    suri recently posted…Kau Berani !My Profile

    Reply
  • aku tau lama dah…tp smpai skg x penah cuba2 mende nih…
    yas recently posted…Top 10 Link Referrer Jun 2012 Dan T Shirt – DenaihatiMy Profile

    Reply
  • tahniah bro, kalau rajin promote kat blog, FB dan forum2 gerenti ada hasilnya..
    donnyien recently posted…Liverpool vs Manchester United EPL 2012/13 Week#5My Profile

    Reply
  • wahhh menarik la income says ni..pondok kecil pun masuk juga tapi income tak memberansangkan mcm hatputera..mcm mn buat ekk..hehe
    Hafizul recently posted…Santapan Rohani – Kepentingan Mentaati SuamiMy Profile

    Reply
  • kalau rajin boleh menjadi pendapatan ni :)
    auc dot com recently posted…Terapi AzanMy Profile

    Reply
  • dah lama puteri daftar untuk says…tapi jarang pula promote…..kena aktif semula ni..hehe
    puteri kasih recently posted…Sinopsis Runtun QalbuMy Profile

    Reply
  • satu kekangan utk org melayu buat bisnes ialah disebabkan modal..
    dan bisnes online nie kurang modalnya… sgt sesuai utk mereka yg kurang modal…

    Reply
  • Maksud tanpa modal ialah seperti perlu sewa kedai, menubuh syarikat Dan seumpamanya…bagi aku penggunaan internet bukanlah modal yang aku maksudkan kerana tanpa menjana pendapatan online pun korang still bayar untuk Internet kan…manakala bagi yang Ada blog adalah satu kelebihan…Dan bukan kemestian…jika tiada blog boleh guna kan fb Dan twitter sebagai Medan penjanaan…
    hatiputera recently posted…Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2012My Profile

    Reply
  • nak joint gak nnti hee bila tu tak tahu nak rasa gak pulangan dari says tu heee
    suri recently posted…1ST Giveaways BudakFelda.Com : Fail SulitMy Profile

    Reply
  • says ramai yang guna dah. kalau letak2 link orang tak click. dah tau. kena guna cara marketing berlainan.

    Reply
  • Dah lama juga sertai says ni, tapi dah lama juga tak buat apa2 dengan akaun says… sebab sibuk dengan pelbagai perkara lain… Tapi kalau betul strategi, memang boleh jana banyak pendapatan dengan says ni…
    Eizil recently posted…Perancangan dan impian yang ingin dicapaiMy Profile

    Reply
  • kena rajin2 kan diri promote ni, kalau ada fanpage besar lagi senang
    beckhr00y recently posted…Keputusan Liverpool VS Manchester United 2012/2013My Profile

    Reply
  • chii da register..tp x guna sgt..adeh..kena blaja lg ni
    chii recently posted…Raya Dan Kenangan RayaMy Profile

    Reply
  • Wah, banyak dapat ya. Dulu aktif say, tapi ramai orang tak suka say lagi suka churp2. Jana pendapatan online tu mudah tapi nak jana pendapatan untuk bulan-bulan, itu susah.

    Reply
  • tahniah. bro!..truskan usaha dgn says ni..kalau duit smpai minimum payout(RM50) klau boleh trus payout…jgn smpan lama2..

    akaun aku kena suspended…time duit hampir rm250…reason suspended dia ckp langgar terms and condition..so jaga2 lah….suspended tnpa sbb yg jlas..huhu

    Reply
  • mcm na kita dibayar??

    Reply
  • saya masih x faham apa yang perlu saya buat

    Reply

Berikan Pandangan Anda Di Sini!

Sila gunakan personal name sahaja semasa meninggalkan komen. Jangan menggunakan keyword yang anda target sebagai ganti nama kerana ianya seperti "spammy". Saya lebih suka jika anda meninggalkan komen menggunakan nama sebenar. Sekiranya anda ingin melakukan link building, sila submit artikel anda di http://bookmark.hatiputera.com

CommentLuv badge