Jana pendapatan online tanpa modal

Jana pendapatan online tanpa modal. Mungkinkah anda seorang yang tercari-cari bagaimana menjana pendapatan secara online tanpa menggunakan modal. Jika anda kurang berminat dengan artikel seperti ini sila abaikan tetapi kalau anda lebih berminat tentang pelaburan, bolehlah baca artikel berkenaan pelaburan ASB. Berbalik semula pada topik di atas, Sebenarnya ialah dengan mempromosikan iklan dari SAYS boleh menjana pendapatan sampingan di internet setiap bulan. Program Says ini sebenarnya sudah lama tetapi aku hanya baru mengetahuinya pada 7 september tempohari.

Pendaftaran pada 7 September 2012 dapat RM5 ativate account

Bagaimana menjana pendapatan online tanpa modal melalui Says

Bukan susah sangat untuk menjana pendapatan online melalui program says ini. Pada zaman sekarang boleh dikatakan setiap orang mempunyai facebook atau twitter dan semakin ramai yang menggunakan blog sebagai media penghubung atau informasi. Share kan sahaja iklan promosi anda ke facebook, twitter, blog dan seumpamanya dengan syarat anda mempunyai ramai follower dan pembaca setia. Aku yang tak ramai peminat pun boleh dapat seperti dibawah dalam masa dua minggu.

Kalau anda nak cuba boleh daftar di SINI.

Lepas tu Sign Up dan create account. Boleh daftar melalui akaun facebook. Selepas itu ikut arahan pengisian di Form. Dah siap daftar , korang cari lah menu bar yang bertulis SPECIALS dan klik lah. Carilah yang belum tulis Completed.

Jom cari survey kat sini dan dapatkan duit poket lebih!
Kalau tak faham sila tanya diruangan komen ..TQ

Comments

  1. says

    kalau diikutkan memang tak ada jana pendapatan tanpa modal ni. Sebab masih perlu modal untuk bayar broadband. Kecuali la pakai wifi yang selalu free la. Tapi kalau p kedai mamak kurang-kurang kena gak minum segelas teh tarik la. Tapi yang dimaksudkan tanpa modal ialah anda tak perlu keluar modal untuk iklan seperti sewa banner di blog, fb ads, iklan di berita harian, harakah dan sebagainya. itulah yang saya faham tanpa modal

  2. says

    Maksud tanpa modal ialah seperti perlu sewa kedai, menubuh syarikat Dan seumpamanya…bagi aku penggunaan internet bukanlah modal yang aku maksudkan kerana tanpa menjana pendapatan online pun korang still bayar untuk Internet kan…manakala bagi yang Ada blog adalah satu kelebihan…Dan bukan kemestian…jika tiada blog boleh guna kan fb Dan twitter sebagai Medan penjanaan…
    hatiputera recently posted…Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2012My Profile

  3. says

    Wah, banyak dapat ya. Dulu aktif say, tapi ramai orang tak suka say lagi suka churp2. Jana pendapatan online tu mudah tapi nak jana pendapatan untuk bulan-bulan, itu susah.

  4. says

    tahniah. bro!..truskan usaha dgn says ni..kalau duit smpai minimum payout(RM50) klau boleh trus payout…jgn smpan lama2..

    akaun aku kena suspended…time duit hampir rm250…reason suspended dia ckp langgar terms and condition..so jaga2 lah….suspended tnpa sbb yg jlas..huhu

Tatacara komen di sini:

Please, hanya gunakan real name, bukan business name ataupun keyword. Semua komen akan dimoderate terlebih sebelum ianya kelihatan di blog ini. Komen-komen yang tidak menggunakan real name berkemungkinan akan didelete ataupun di mark sebagai spam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge