Jadual Perlawanan Liga Juara Eropah 2012 2013

jadual perlawanan liga juara eropah 2012 2013
Jadual perlawanan liga juara eropah 2012 2013. Boleasepak eropah kembali panas dengan jadual perlawanan liga juara eropah 2012 2013 akan bermula pada 18 September 2012 dan perlawanan akhir akan berlangsung pada 25 Mei 2013 di Stadium Wembley.

Undian saingan Kumpulan pasukan liga juara eropah 2012 2013

Di bawah ini disediakan keputusan undian bagi saingan peringkat kumpulan liga juara eropah bagi musim 2012 2013. Keputusan undian menampakkan kumpulan D boleh dilabelkan sebagai kumpulan maut. Kumpulan tersebut terdiri daripada Manchester City, Real Madrid, AFC Ajax dan juga kelab Borussia Dortmund.

Jadual perlawanan peringkat kumpulan liga juara eropah 2012 2013

Jadual perlawanan peringkat kumpulan liga juara eropah 2012 2013 akan bermula pada 18 September 2012 hingga 5 Disember 2012. Hatiputera berharap semoga Manchester United berjaya melepasi saingan peringkat kumpulan ini.

Sumber gambar :www.eufa.com

14 thoughts on “Jadual Perlawanan Liga Juara Eropah 2012 2013

  1. oh…manchester united gak ke…cayalah :)
    APAN recently posted…Video Ustaz Azhar Idrus Pandu FerrariMy Profile

  2. nampaknya laluan Arsenal agak mudah tu
    go gunner go :)
    auc dot com recently posted…Statistik Blog AUC Bulan Ogos 2012My Profile

  3. Dalam umah mak ni ada 3 bujang2 senang. eh dua org bersama paknya nan sorang tu. Lain2 team bola yg derang sokong. Sorang minat Liverpool, sorang minal Chelsea dan apaknya minat MU. Mak?? Mak jd pengadil jep..

    ekeke
    Mak lagenda recently posted…DINASOUR ALIVE DI MELAKAMy Profile

  4. Terima kasih di atas info yang diberikan.. Saya akan terus memberi sokongan kepada kelab Chelsea..
    Anuar recently posted…Tip Lulus Peperiksaan Bertulis Pegawai Pembangunan Masyarakat S41My Profile

  5. group MU mudah2 je, hehe
    MC tu yg payah sikit
    beckhr00y recently posted…Tempat Menarik Di Melaka Menara Taming SariMy Profile

  6. Manchester adalah benar-benar pesaing keras itulah sebabnya pasukan ini mempunyai peluang yang berjuang untuk memenangi kejohanan.
    chanikacha recently posted…natural treatment for add My Profile

  7. Group D memang kumpulan maut. Paling menarik antara group-group lain.
    Fadzmie recently posted…Temuduga Terbuka Pengambilan Perajurit Muda TDM Sesi September 2012My Profile

  8. takk sabar nak tengok perlawanan kumpulan D

  9. betul tu kumpulan D nampak lebih sengit…Harap arsenal boleh lepas…
    daddydee recently posted…Kenapa Daddydee.net Begini?My Profile

  10. memang group D tu nampak lebih menarik…lepas ni bolehlah rajin update keputusan..hehe

  11. Kumpulan D memang kumpulan maut. Semua geng2 juara liga je tu. :)
    shraqs recently posted…Cuti – Cuti Merdeka 2012My Profile

  12. nmpak nya…bayern munich dlm kddkn yg baik..go2 fcbm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge