Harga iphone 5 murah di malaysia

harga iPhone 5 murah di Malaysia. Pasti ramai yang cari tempat di mana harga iphone 5 murah di Malaysia. Umumnya sudah mengetahui kan bahawa iPhone 5 hanya akan masuk di pasaran malaysia pada 26 Oktober 2012. Mengikut daripada pembacaan dari beberapa sumber di internet, harga iPhone 5 bermula dari 3000 hingga 4000. Nampaknya aku kekal lah dengan iPhone 4s nie . Cuma apa yang ingin aku lakukan sedikit masa lagi ialah update ios 6 pada iPhone 4s. Bagaimana nak cari tempat perbandingan harga iphone 5 ini?

Web harga iphone 5 murah di malaysia

Sebuah laman web untuk membuat perbandingan harga iphone 5 murah di malaysia telah dilancarkan pada bulan september 2012. Pricepanda.com.my sesuai digunakan untuk mencari bermacam-macam maklumat tentang iphone 5 di malaysia ini. Sebelum korang bercadang-cadang untuk membeli iphone 5 , memang perlu tengok Malaysia – Best iPhone 5 price dulu untuk cari tempat yang menawarkan harga iphone 5 paling murah di online store yang terdapat di Malaysia kini. Bila dah tahu nanti senang sikit korang nak terjah bila dilancarkan di pasaran malaysia nanti.
Perkhidmatan yang disediakan oleh pricepanda ini adalah percuma jer dan korang boleh buat perbandingan melaluinya. Kalau ada yang murah baru lah sambar ..yer tak?

Selain handphone, pricepanda juga boleh digunakan untuk kamera, laptop, TV, Video, audio dan juga software.

Hati Putera

Hati Putera merupakan nick name saya di internet. Seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Bukan Pakar SEO tetapi seorang yang sedang belajar mempraktikkan SEO dan IM.

13 Comments

  1. Sebenarnya price panda ni takdelah bagus sangat. Sebab apa ? Sebab bila cari samsung galaxy s3. Serba mak nenek samsung galaxy dia kuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge