Double Samurai Burger

by Rossaimi Ramlan on 25 September, 2012

Double samurai burger. Memang syok betul bila aku makan double samurai burger nie sebagai makan malam bersama aiskrim Mc Flurry(Oreo). Kalau korang tengok gambar di bawah itulah makan malam aku bersama wifey.hehe. Anak-anak tidur dirumah neneknya kecuali si kembar aku yang baru berusia 10 bulan. Ketika pulang ke rumah, wifey yang mengajak “Jom bang kita makan samurai burger kat MCD”. Dalam kepala aku berlegar-legar nak makan GCB sebab belum pernah makan lagi. Biasanya aku order Double Cheese Mc Burger jer melalui kaunter Drive thru. Malas nak beratur. Sesampai jer di kaunter drive thru ..diberitahu GCB kehabisan stok..maka aku pun order lah double samurai burger setelah melihat menu. Mestilah up sikit dari wifey yang order samurai burger jer.

Double samurai burger dan ais krim Mc Flurry

Memang tidak lengkap kalau makan double samurai burger jika tidak bersama Mc Flurry perisa oreo nie bagi kami suami isteri. Nak tahu kenapa. Beberapa hari yang lepas aku ada terbaca artikel
Kalori dalam aiskrim menggemukkan? dari blog mamamurai.com. Kalau korang nak tahu kenapa korang terjah la blog mamamurai.com.

*Kalau korang nak tahu sedap tak burger,,, cubalah.

Artikel ini ditulis oleh...

– Saya telah menulis sebanyak 935 artikel di Hatiputera.

Nama saya ialah Rossaimi Ramlan. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Hubungi saya

Previous post:

Next post: