Dapat semula status glitterati dari nuffnang

by Rossaimi Ramlan on 15 September, 2012

Dapat semula status glitterati dari Nuffnang. Akhirnya hatiputera dapat semula status glitterati dari nuffnang setelah dilucutkan lebih tiga bulan yang lalu. Bersyukur sangat-sangat sebab dapat balik dan berharap lepas ini dapat buffer earning dari pihak nuffnang pulak. Maklumlah aku belum pernah merasa buffer earning seperti yang blogger nuffnang selalu dapat.

Bagaimana dapat semula status glitterati dari nuffnang

Setelah aku mendapat komisen pertama dari nuffnang pada bulan lepas, semangat aku untuk setia dengan nuffnang semakin berkobar-kobar. Ini kerana jika berstatus glitterati pembayaran komisen memang lebih berbaloi berbanding dengan non glitterati. Disamping itu pembayaran komisen melalui cek adalah lebih cepat sampai untuk yang berstatus glitterati. Syarat untuk mendapat status glitterati memang cukup senang iaitu jangan letak iklan yang dianggap competitor oleh nuffnang. Bagi yang telah dilucutkan status boleh reply ticket untuk dapatkan semula tetapi remove dulu iklan competitor tersebut. Macam aku setelah seminggu hantar ticket sudah dapat semula status glitterati. Senang kan.

P/S : Kalau korang belum pasang iklan nuffnang boleh lihat di artikel Cara Pasang iklan Nuffnang

Artikel ini ditulis oleh...

– Saya telah menulis sebanyak 935 artikel di Hatiputera.

Nama saya ialah Rossaimi Ramlan. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Hubungi saya

Previous post:

Next post: