Dapat semula status glitterati dari nuffnang

Dapat semula status glitterati dari Nuffnang. Akhirnya hatiputera dapat semula status glitterati dari nuffnang setelah dilucutkan lebih tiga bulan yang lalu. Bersyukur sangat-sangat sebab dapat balik dan berharap lepas ini dapat buffer earning dari pihak nuffnang pulak. Maklumlah aku belum pernah merasa buffer earning seperti yang blogger nuffnang selalu dapat.

Bagaimana dapat semula status glitterati dari nuffnang

Setelah aku mendapat komisen pertama dari nuffnang pada bulan lepas, semangat aku untuk setia dengan nuffnang semakin berkobar-kobar. Ini kerana jika berstatus glitterati pembayaran komisen memang lebih berbaloi berbanding dengan non glitterati. Disamping itu pembayaran komisen melalui cek adalah lebih cepat sampai untuk yang berstatus glitterati. Syarat untuk mendapat status glitterati memang cukup senang iaitu jangan letak iklan yang dianggap competitor oleh nuffnang. Bagi yang telah dilucutkan status boleh reply ticket untuk dapatkan semula tetapi remove dulu iklan competitor tersebut. Macam aku setelah seminggu hantar ticket sudah dapat semula status glitterati. Senang kan.

P/S : Kalau korang belum pasang iklan nuffnang boleh lihat di artikel Cara Pasang iklan Nuffnang

 

Comments

  1. says

    if x de iklan compatitor mmg sekejap je dpt balik status glitterati.

    Sy plak rs nak buang iklan nuffnang..rs cam rugi je impresion page bila x de iklan BE atau skang dh tukar nama CPUV..huhu tp sbb nuffnang ni jgk byk jasa (dh byk kali gak cashout duit nuffnang dulu) so rs..biar je lah jd penyeri kt blog..hehe

  2. hafizmd says

    tahniah bro hp. moga makin lebat rezkinya lepas ni…ameen

    p.s.maaf bro, nmpak macam ade GA kat atas tuh? ke mata ambe silap?

  3. says

    pena gk tkr status sbb ltk iklan competitor.hahaha.tpi kejap je lah,,,tu buat majuk2 dgn nuffnang…sbb xdpt BE..pastu dpt lah BE seketul..dah cashout,xmerasa BE lagi…

  4. says

    sampai sekarang saya masih tak dapat status Gliteratti Nuffy, walaupun dah beberapa kali hantar ticket. He he he… la ni masih saya lebih suka hidup bermadu dengan Innity dan Nuffy, daripada duk mengharap BE Nuff…
    Mama Murai recently posted…Mengatasi bibir keringMy Profile

  5. says

    sy bdk baru, nak tnye sikit, cmne nak tau kite ade letak or tak link ad network selain nuff, maksudnye iklan selain dr nuff eh? kalau sy buat link url dari bloggers lain or dr website travel cm trip advisor pon xleh ke? sb takut jgk kan, sbb still xphm,,hehhee, tq

    • hatiputera says

      setakat link url dari blogger tak de masalah kot. yang menjadi masalah ialah web-web pengiklanan dari malaysia . pendapat jer nie.