Daftar Astro e-Billing dan menang iPad

Daftar astro e-billing. Pengguna astro boleh membayar bil secara online menerusi e-billing. Astro juga telah mengadakan pertandingan yang bertajuk Stand to win an iPad* when you sign up for Astro e-Billing.

Kempen Astro e-billing

Kempen yang dinamakan astro e-billing ini wajar dipuji dan digunakan oleh semua pihak kerana ianya dapat mengurangkan penggunaan kertas dan boleh mempercepatkan urusan serta menjimatkan perbelanjaan. Jadi anda tidak perlu bersusah payah untuk pergi ke pusat pembayaran kerana semuanya itu hanya boleh dilakukan dihujung jari sahaja.

Astro e-billing tawarkan 5 iPad untuk dimenangi

Sejumlah 150 ipad(16GB+WIFI) disediakan untuk diberi kepada 5 pemenang setiap hari. Kalau anda pengguna astro cubalah mana tahu mungkin hadiah lumayan itu milik anda.

Boleh Klik SINI untuk maklumat lanjut dan pendaftaran.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

 

Comments

  1. says

    Wahhh menariknya..tapi apa kan daya..nak byr bulan2 tak mampu..terasa juga nk masuk astro kat rumah..tapi bila fikir kan balik, rasa biar jer dulu..emm selamat memenangi ipad tu..hehe
    Hafizul recently posted…Merdeka Raya 2012My Profile

  2. says

    Saya daftar e-billing just 4 promo ini. Hmm… boleh menang i-Pad jugak ke tu. Still, dapat 1 botol air percuma masa daftar e-billing. ok lah tu kan?