Daftar Astro e-Billing dan menang iPad

Daftar astro e-billing. Pengguna astro boleh membayar bil secara online menerusi e-billing. Astro juga telah mengadakan pertandingan yang bertajuk Stand to win an iPad* when you sign up for Astro e-Billing.

Kempen Astro e-billing

Kempen yang dinamakan astro e-billing ini wajar dipuji dan digunakan oleh semua pihak kerana ianya dapat mengurangkan penggunaan kertas dan boleh mempercepatkan urusan serta menjimatkan perbelanjaan. Jadi anda tidak perlu bersusah payah untuk pergi ke pusat pembayaran kerana semuanya itu hanya boleh dilakukan dihujung jari sahaja.

Astro e-billing tawarkan 5 iPad untuk dimenangi

Sejumlah 150 ipad(16GB+WIFI) disediakan untuk diberi kepada 5 pemenang setiap hari. Kalau anda pengguna astro cubalah mana tahu mungkin hadiah lumayan itu milik anda.

Boleh Klik SINI untuk maklumat lanjut dan pendaftaran.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

16 thoughts on “Daftar Astro e-Billing dan menang iPad

  1. semakin memudahkah, dah tu ade hadiah pulak yek :)
    auc dot com recently posted…Jom Memancing Weh!My Profile

  2. bayar online ni memang memudahkan…siap leh menang hadiah lagi tu :)
    puteri kasih recently posted…Santai : Makanan Tempatan Atau Western?My Profile

  3. hrp berjaya dah reg

  4. Wahhh menariknya..tapi apa kan daya..nak byr bulan2 tak mampu..terasa juga nk masuk astro kat rumah..tapi bila fikir kan balik, rasa biar jer dulu..emm selamat memenangi ipad tu..hehe
    Hafizul recently posted…Merdeka Raya 2012My Profile

  5. ooo..okay jugak..sblm ni bil telepon maxis dh mmg e-bill dah..mungkin boleh buat utk astro sekali..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted…Nebulizer LagiMy Profile

  6. makin mudah sekarang hehehe
    budak felda recently posted…Cara dapatkan Google SitelinkMy Profile

  7. paling menarik hadiahnya i-pad, jangan tak cuba, mana tau rezeki
    Denaihati recently posted…Kisahnya Secebis Hati part 2My Profile

  8. nnti nak test juga la, kot2 ade rezeki iPad ke kan..

    psst, searching plg tak tahan.. –> www cewek pamer payuda
    muazfaris recently posted…Usain Bolt Main untuk Man Utd tahun depan?My Profile

  9. Pandai Astro nak tarik pengguna supaya menggunakan perkhidmatan e-billing ni. Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted…Keputusan Peperiksaan Pengesahan Jawatan Kumpulan Sokongan IMy Profile

  10. la ni saya memang menggunakan e-bills untuk semua urusan, malas nak ambil dan buang semua bil dalam tong sampah… tapi kalau bab menang-menang tu, memang saya tak berharap sangatlah :)
    Mama Murai recently posted…Menu diet artis korea yang confirm menguruskan, ko berani?My Profile

  11. pengguna astro memang bagus guna cara ni
    aku masih belum ada astro
    huhu

  12. Molek jugak buat e-billing nih. Mengurangkan penggunaan kertas..

  13. wah wah wah..best tul..baru tau ni..tq for the info! ;)
    Nadot recently posted…Melalak Sampai PagiMy Profile

  14. offer menarik cuma xpakai astro je kt umah sewa ni..hee
    cik tom recently posted…Akhirnya Kau Berjaya Ku MilikiMy Profile

  15. part ni, bole puji Astro. hadiah rumah kereta lagi best! :)

  16. Saya daftar e-billing just 4 promo ini. Hmm… boleh menang i-Pad jugak ke tu. Still, dapat 1 botol air percuma masa daftar e-billing. ok lah tu kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge