Buffet Ramadhan 2012

buffet ramadhan 2012
Buffet ramadhan 2012 ok? Sedikit perkongsian buffet ramadhan 2012 di sekitar Pontian Johor. Sekiranya anda tercari-cari tempat untuk berbuka puasa secara berkumpulan di Pontian, Maka di Kukup Golf Resort adalah tempat yang sesuai bagi melaksanakan tujuan itu.

Buffet ramadhan atau hidang dinner 2012

Juadah yang disediakan adalah ala-ala kampung dengan suasana berbuka puasa di resort yang begitu mengasyikkan.

*Minimum 30 orang.
Tarikh : 21 Julai hingga 17 Ogos 2012
Masa : 6.30pm hingga 9.00pm
Venue : Golfers Terrace, Kukup Golf Resort

DEWASA : RM 22.00 NETT
KANAK-KANAK(4-12 tahun) : RM 15.00 NETT

Maklumat Lanjut buffet ramadhan 2012

Kukup Resort Management Sdn Bhd(650237-H)
Pekan Penerok, 82300 Pontian, Johor, Malaysia.
TEL: 607-696 0950, FAX: 607-696 0963
Emel: info@kukupgolfresolf.com.my

UNTUK TEMPAHAN BERKUMPULAN
016-760 7976(EN iSHAK)
012-793 1669(EN AZMAN)

22 thoughts on “Buffet Ramadhan 2012

  1. Harganya menarik tu. Kalau bosan berbuka di rumah, boleh tukar angin. :D
    anif recently posted…F1 – Lewis Hamilton Menang Di HungaroringMy Profile

  2. kalau nak ubah angin berbuka di golf resort, ini tawaran hebat juga
    Denaihati recently posted…Olimpik London 2012 update terkiniMy Profile

  3. menarik jgk offer buffet tue…

  4. Oklah tu.. Murah jer..

    RM22 seorang untuk dewasa dan RM15 seorang untuk kanak-kanak.. Kalau datang Johor boleh cuba ni…
    Anuar recently posted…A Doctor In The House kini dalam Versi Bahasa MelayuMy Profile

  5. Dulu Lain Sekarang Lain says:

    Mcm best jer buffet tu. Tapi jauh ehhh.. Dah lama lak tak turun Pontian… 5 tahun kalu tak silap…

  6. harga yg berpatutan ..ajak ramai2 satu family…ibu abah atok nenek adik-beradik dan anak saudara tentu boleh ngam 30 orang..hhehehe
    sha recently posted…Salesman produk kosmetik di Giant Tanjung Agas, MuarMy Profile

  7. lepas ni musim buffet raya pula hiks ;)
    hafidz recently posted…Nescafe Mug Limited Edition 100 Tahun Nestle DisismuMy Profile

  8. klua da perjumpaan ramai2 cam sedara mara, kwn2 best gak pi mkn ramai2 ni hee..
    suri recently posted…Giveaways Kedua dari Blog Cik TomMy Profile

  9. kukup?..kalo x silap sikit ag nk smpai tg piai..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted…Duti Eksais : Harga Kereta Murah Selepas PRU13My Profile

  10. Murah nampak nya tu..kalau K.L dalam 40 keatas.
    azman recently posted…Ramadhan Jangan MembazirMy Profile

  11. Betul lar murah… andai KL macam nih.. alamat tak makan/buka posa kat rumah nampaknya.. thnks info bro.

  12. Wahh menarik ni..mesti best..jauh la nak pergi..haha
    Hafizul recently posted…Wordless Wednesday #15 – Ikan Lapang Hasil MenjalaMy Profile

  13. sekali sekala berbuka di hotel mmg seronok dgn pelbagai juadah berbuka…
    Hairul Hissam recently posted…Mutiara Kata Di Bulan Ramadan | Adakah Halal Dan Haram Sekadar Makan Dan MinumMy Profile

  14. boleh cuba sekali sekala berbuka diluar ni…
    auc dot com recently posted…Bolehkah Solat Qiyamullail setelah Solat Witir?My Profile

  15. alamak.. jauhnya Pontian..hik3..
    Selamat berpuasa semua…
    nurmisnan recently posted…U mengidap penyakit Leukemia??My Profile

  16. tahun ni belum menjamah lagi buffet ramadhan…hihihihi..tgh berkira2 juga knie..:)
    budak felda recently posted…EYRIQAZZ VS DENAIHATI UNTUK SEMUAMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge