Bonus Raya Penjawat Awam 2013

Informasi salah tentang bonus raya 2013. Pertama kali saya ingin memohon maaf di atas penerbitan artikel bonus raya 2013 ini. Sebenarnya artikel itu saya rujuk dari berita harian yang mana artikel tersebut sebenarnya ialah artikel untuk tahun 2012. Kalau dikaji balik berkenaan dengan pemberian bonus tersebut pada 9 Ogos 2013 adalah tidak wajar kerana tarikh tersebut adalah tarikh hari raya ke-2. Jadi kepada pembaca blog ini harap abaikan berita dibawah.

ABAIKAN ARTIKEL DIBAWAH INI, BELUM TENTU ADA BONUS UNTUK PENJAWAT AWAM 2013

Bonus raya penjawat awam 2013. Alhamdulillah berita baik buat semua kakitangan awam dengan pemberian bonus raya penjawat awam 2013 sebanyak setengah bulan gaji ataupun dengan bayaran minimum sebanyak RM500 oleh kerajaan. Berita baik ini diumumkan oleh Datuk Seri Najib Razak.

bonus raya penjawat awam 2013

Semoga pemberian bonus raya 2013 ini memberi manfaat

Datuk Seri Najib juga mengumumkan bahawa kerajaan juga bersetuju untuk memberi bayaran khas kepada pesara kerajaan sebanyak RM500. Bayaran tersebut akan dilakukan pada 9 Ogos 2013.

Pastinya berita ini akan memberi manfaat yang besar kepada lebih 1.2 juta penjawat awam dan 650,000 pesara kerajaan. Keseluruhan bayaran itu membabitkan perbelanjaan sebanyak RM2.2 billion sebagaimana yang dilaporkan oleh Berita Harian.

Semoga dengan pemberian Bonus raya 2013 ini dapat membantu penjawat ataupun kakitangan awam membuat persediaan untuk menyambut hari raya aidilfitri nanti.

• Meet the Author • Hati Putera


Nama nick saya ialah Hati Putera. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Don't forget to Follow my blog with Bloglovin and lifestyle blogs blogs


35 comments… add one

Berikan Pandangan Anda Di Sini!

Sila gunakan personal name sahaja semasa meninggalkan komen. Jangan menggunakan keyword yang anda target sebagai ganti nama kerana ianya seperti "spammy". Saya lebih suka jika anda meninggalkan komen menggunakan nama sebenar. Sekiranya anda ingin melakukan link building, sila submit artikel anda di http://bookmark.hatiputera.com

CommentLuv badge