BAPA KEJAM PIJAK BAYI BERUSIA DUA MINGGU SAMPAI MATI

BAPA KEJAM PIJAK BAYI BERUSIA DUA MINGGU SAMPAI MATI - Satu lagi kekejaman yang tidak berperikemanusiaan dimana seorang bapa tiba-tiba naik angin apabila dikatakan sering mengabaikan keluarganya hingga sanggup memijak bayi lelakinya yang baru berusia dua minggu hingga mati.

pijak bayi sampai mati

Pijak bayi sampai mati

Kejadian bapa kejam pijak bayi berusia dua minggu sampai mati ini dipetik dari mymetro yang berbunyi,,,

pijak anak sampai mati
PILU…anggota keluarga menuntut mayat bayi berkenaan di HRPB, semalam

IPOH: Berang apabila adik ipar menegur sikap buruknya yang kerap mengabaikan keluarga dan sering memukul anak, seorang lelaki bertindak di luar batas kemanusiaan apabila memijak bayi lelakinya yang berusia dua minggu hingga mati.

Dalam kejadian jam 9 pagi kelmarin di rumah keluarga berkenaan di Taman Bernam Jaya, Ulu Bernam, dekat sini, lelaki terbabit yang berusia 40-an sebelum itu menyerang adik iparnya dengan parang.

Sumber polis berkata, bagaimanapun, mangsa yang berusia 32 tahun bernasib baik kerana hanya cedera ringan di telinga dan jari kaki kirinya.

Menurutnya, suspek yang bekerja dengan syarikat pengumpul barang lusuh sering mengabaikan tanggungjawab terhadap keluarga dan memukul enam anaknya setiap kali bertengkar dengan isterinya yang berusia 36 tahun.

“Perbuatan ganas suspek menyebabkan adik iparnya yang tinggal berhampiran hilang sabar lalu menegur sikap buruknya itu. Bagaimanapun, tindakan itu tidak disenangi suspek hingga mencetuskan pergaduhan,” katanya.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge