AWAS!!! 3 CARA HUBUNGAN SEKS YANG PALING BAHAYA.

Ada berbagai gaya berhubungan seks yang dapat dieksplor bersama pasangan. Namun tidak semua posisi seks aman untuk dicuba, apalagi jika pasangan belum banyak pengalaman. Posisi yang sulit memerlukan banyak latihan, jika tidak maka dapat menimbulkan kecederaan. Seperti tiga posisi seks ini yang dianggap paling berbahaya.

1. Posisi The Stand and Carry

Posisi bercinta ini dilakukan dengan lelaki menggendong wanita dari depan. Posisi ini sebenarnya adalah posisi favourite banyak pasangan saat melakukan quickie.

Permasalahan pada posisi ini terdapat pada beban. Terkadang berat wanita tidak seimbang dengan tenaga lelaki yang mengangkatnya sehingga dapat berisiko jatuh atau yang lebih parah lagi masalah di punggung lelaki. Untuk mengurangi beban yang diangkat lelaki, mintalah pasangan Anda untuk meletakkan punggung Anda di tembok.

2. Posisi Furniture

Yakni posisi bercinta saat lelaki duduk bersimpuh dengan kedua lutut yang dibuka lebar. Sedangkan wanita terlentang di hadapan lelaki dengan kedua kaki wanita bertumpu pada bahu lelaki. Posisi ini dapat memberikan penetrasi yang dalam.

Sama halnya dengan posisi the stand and carry, risiko pada posisi terjadi pada lelaki. Posisi ini dapat menghambat peredaran darah ke kaki kerana saraf-saraf yang tertekan oleh beban tubuh. Pada posisi ini, kaki pasangan Anda akan sangat mudah kesemutan.


3. Posisi Lap Dance

Posisi ini merupakan posisi bercinta saat lelaki duduk di kerusi dan memangku wanita sambil membelakangi lelaki. Sebenarnya lap dance merupakan posisi yang sesuai ketika dalam keadaan hamil dengan posisi wanita membelakangi lelaki.

Hal konyol yang dapat terjadi pada posisi ini adalah hancurnya kerusi. Sedangkan risiko lainnya adalah paha dan pinggul lelaki yang merasa sakit kerana menahan beban berlebihan. Untuk menyiasatinya, sebaiknya Anda tidak hanya bertumpu pada pasangan Anda jika bercinta dengan posisi ini. Tahanlah tubuh Anda sendiri dengan kaki meskipun harus berjinjit. (Sumber)

15 thoughts on “AWAS!!! 3 CARA HUBUNGAN SEKS YANG PALING BAHAYA.

  1. Hasanul Asyraf says:

    nice :)

  2. Yang nyatanya posisi ni aku tak pernah cuba….hahahaha
    yas recently posted…SIAPAKAH LELAKI KACAK 2012 – SEO CONTESTMy Profile

  3. M Mirul Kasim says:

    hancurnya kerusi :)

  4. berhati-hati kalau mencuba,,,supaya tidak mendatangkan kemudharatan,, :D
    hatiputera recently posted…LELAKI KACAKMy Profile

  5. 0199563262 … hai there

  6. haha..menda ni pun ada ko cite..
    titan recently posted…Hadiah terkini Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

  7. N3 yang menarik….tapi sayang,tak ramai yang baca….apa kata share kat web ni

    RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog .Rangkaian bloggers Malaysia.

  8. Charles Sylvester says:

    adoi..mcm2 daa!

  9. adam narzuan says:

    xpe.. pelbagaikan variasi dalam hubungan suami isteri… tapi hati2 ler…

  10. Zaidan Bin Abd Samad says:

    hah hah… artikle ni bagus.

  11. Rahman Maarum says:

    ko dah terlewat nak tau….. menopause sudaaaa

  12. Junaidy Zainal Abidin says:

    ok

  13. Ezequiel Dern says:

    I am surprised by the information in this article I found it to be not just extremely interesting but it also made me think. It is tough now a days to find relevant information to ones search, so I'm happy that I found this blog

  14. samdaddycool says:

    Cikgu, saya tak paham.. hmmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge