Dah ada akaun Paypal

by Rossaimi Ramlan on 16 August, 2012

Akaun Paypal. Akhirnya pagi tadi aku dah berjaya membuat akaun paypal. Bukannya apa , korang tentu tahu kan masalah aku sebelum nie sebagaimana entry Transaction Declined gara – gara tidak mempunyai akaun paypal dan melakukan pembelian secara terus melalui debit card. Nasib baik masalah itu sudah diselesaikan oleh pihak bank dalam masa 15 hari. Untuk keselamatan duit korang kalau buat pembelian online luar negara pakaila paypal lebih terjamin.

Senang jer buat akaun paypal nie

Pertama korang sign up dulu kat Paypal.com. Masukkan lah data-data yang diperlukan(peringatan!!!! Sila letak password lebih dari 16 aksara dan bermacam karektor). Bila korang dah siap pihak paypal akan tolak RM10 tetapi akan dikembalikan setelah di verified dalam masa 24 jam. Tetapi korang kena klik button Get Verified tu dulu dan masukkan 4 code yang terdapat statement bank card . Biasa nya kalau maybank, register hari ini esok sudah dapat tengok 4 code tu pada debit card history.

Artikel ini ditulis oleh...

– Saya telah menulis sebanyak 935 artikel di Hatiputera.

Nama saya ialah Rossaimi Ramlan. Merupakan seorang juruteknik komputer bahagian perkakasan. Menulis hanyalah sekadar mengisi masa lapang. Meminati SEO dan sekarang mula belajar tentang IM. Hubungi saya

Previous post:

Next post: